Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : @Cihan**
aldatmaca yalan dolan olmazsa neden olmasin ...
her kotu seyin basinda bunlar yokmu yalan dolan 3 kagitcilik...

konu gercekten guzelmis benimde hosuma gitti ..:D

zaten bundan dolayı olmuyor yaa...bu sahtekarlık herne kadar realde olsada sanal alemde daha çokk

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Aynen sılacım sana katılıyorum geçenlerde zaman gazatesinde bunla ilğili bir haber vardı çet arkadaşlığının sonuçları felan cinayetler ,tecavüzler, yaralamalar ... ve gazetelere yansımamış daha neler neler bakalım

insanlar neden yalan söylemek zorunda hissediyorlar kendilerini anlamış degilim kendilerini tatmin edememiş insanların egolarını tatmin amacıyla yaptıkları bir davranış biçimi diye düşünüyorum ama en dogrusunu Allah bilir
Alah bizleri ve ailemizi bu gibi durumlardan uzak eylesin
ha bide aklıma geldi
genç kızlarımız,genç erkeklerimiz hatta olgun yaşta olan insanlar bile aman birilerini bulayımda bana seni seviyorum desin bende hemen atlayayım diyemi düşünüyorlar yalan oldugunu bile bile bu nasıl bir düşünce biçimi aklım almıyor
sevginin yazılı biçiminin hiç bir önemi yoktur sözlü biçimide keza öyle esas sevgi dayranışlardadır
neyse çok uzun yazdım hakkınzı helal edin

selamlar

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Net arkadaşlığına bir çok kötü örnek verebiliriz ama iyi örnekleride yok değil nadirde olsa iyi örnekleride var ama bu iyi örneklerin temelinde kesinlikle dürüstlük var. Bence önemli olan dürüstlük ama bu dürüstlüğün en son bulunabileceği yer de net o yüzden çok dikkatli olmak ve çokta kaptırmamak lazım...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ben fzehrayım basak site gene çöktü anne sakın çıkış yapma dedi bende bir deneyeyim dedim ama heralde oldu

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Başak
ben fzehrayım basak site gene çöktü anne sakın çıkış yapma dedi bende bir deneyeyim dedim ama heralde oldu
anlamadım dediginden ama olsun önemli olan okumakdı..:D

Üst Alt