Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
148989_430105677001597_2097985849_n.jpg

Seleetin agaaa! Oooooy seleetin aga! La bizim goçuy biri yok meydanda, siziy dovallarıy arasında va mı bakuvasaya baa! Garağnuk çöküya la hadiseya sen! Tüh eyvah eyvah :):)

RIDWAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
bunun tercümeside varmı kardeşim :)

RIDWAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Seleetin agaaa! Oooooy seleetin aga! La bizim goçuy biri yok meydanda, siziy dovallarıy arasında va mı bakuvasaya baa! Garağnuk çöküya la hadiseya sen! Tüh eyvah eyvah

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
Seleetin agaaa! Oooooy seleetin aga! La bizim goçuy biri yok meydanda, siziy dovallarıy arasında va mı bakuvasaya baa! Garağnuk çöküya la hadiseya sen! Tüh eyvah eyvah

tmm hocam bak diyoki bu selahattin aga oyy selahattin aga la bizim koçun biri yok meydanda sizin dogarların arasında varmı bakıvarsana bana karanlık çöküyo la hadiseye sen tüh eyvah eyvah :):)

RIDWAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Aslında tam olmasada baya anladım :)
allah c.c razı olsun.

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
okumada zorlanmadım hiç köy şivesi severek okudum çok hoştu emeğine sağlık Allah razı olsun ahhh köyüm ahhhh demeden edemeyecem :))

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
okumada zorlanmadım hiç köy şivesi severek okudum çok hoştu emeğine sağlık Allah razı olsun ahhh köyüm ahhhh demeden edemeyecem :))

evet lieclillah kardeşim nasıl olsa aynı memleketten sayılırız senin anlayacagın şive bu ve ahh köyüm derken gurbet aldı senide dimi köyünden aynı ben gibi ..

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
- böyük anam da bekleya eçük onu da sallayaymı buva ?
+ la boşve şunu! gozel salla bak çengel dayağnı yirsiy damat ! :)

149389_432847340060764_91003141_n.jpg

Üst Alt