Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurcan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
paylaşalım tabi... manası neşeli,mutlu insan demek:) bnde farklı bi ifade kullanmaya gerek görmedim ismimi yazdım o yüsden

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
BEN FATSALI....ordu fatsa...ordunun bir ilçesi...vatan aşığıyım...çok seviyorum fatsayı....güzel fatsam......elelrinize sağlık...........

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
ismimden geliyor bir harf değişikliği ile ismim oluyor

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
gogıldan aradım treli mireli osmanlıca farsçamsı bişiler:confused:
baktım dini forumlara hep öyle nickler var ağır duruyo:evet:bende bunu buldum beğendim banada uyuyo:lac:
An-ı Seyyale Kelime olarak gelip geçici, az bir an ve az bir zamana anlamına geliyor. Seyyale bir şeyin suretle geçmesine kinayedir. Yani zaman denilen şey, öyle bir suretle gelip geçiyor ki, suyun suretle akması gibi akıp gidiyor demektir.Tıpkıkı biz(insan-ömür) gibi

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
şuanki kullanıcı adım sevdiğim yerden Uhud a olan hayranlığımdan geliyor
gerçi bu benim 2. adım ilki serseri_13 oda lakabım ve memleketimin plakasından oluşuyodu
şu anki adimida forumdaki hasbihal alanındaki muhabbette almaya karar verdim ve aldım :)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
KanDamLaSi nickim cook uzun yiLLara dayaniyor.. iLk bu isimLe atama yaptim kendimi forumLara..
MaaLesef zamanLa kopyaciLarim cikti ve nickimi kopyaLiyarak degi$ik siteLerde veya grupLarda kuLLandiLar…

Bundan yanLi$ hatirLamiyorsam 6-7 sene önce bir resim görmü$tüm bir göz vardi ve bu gözden kan damLiyordu,
Evet dedim i$te bu.. benim nickim KanDamLaSi oLmaLi.. o resmi bana bir cok $ey ifade etmi$ti ve ben kendimi o resimde buLmu$tum..
O zamanki ruh haLime dayanarak bu ismi sectim ve öyLede kaLdi…

Bi ara sitede nickimi Ubeyd oLarak degi$tirmi$tim cünki bu ismi ve anLamini cok seviyorum..
Fakat aLi$amadim pek… yine KanDamLaSi oLarak geri döndüm…

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
KanDamLaSi nickim cook uzun yiLLara dayaniyor.. iLk bu isimLe atama yaptim kendimi forumLara..
MaaLesef zamanLa kopyaciLarim cikti ve nickimi kopyaLiyarak degi$ik siteLerde veya grupLarda kuLLandiLar…

Bundan yanLi$ hatirLamiyorsam 6-7 sene önce bir resim görmü$tüm bir göz vardi ve bu gözden kan damLiyordu,
Evet dedim i$te bu.. benim nickim KanDamLaSi oLmaLi.. o resmi bana bir cok $ey ifade etmi$ti ve ben kendimi o resimde buLmu$tum..
O zamanki ruh haLime dayanarak bu ismi sectim ve öyLede kaLdi…

Bi ara sitede nickimi Ubeyd oLarak degi$tirmi$tim cünki bu ismi ve anLamini cok seviyorum..
Fakat aLi$amadim pek… yine KanDamLaSi oLarak geri döndüm…

:ok: :)

Üst Alt