Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
yaw ablacım ne haksızlığı fener bu kadar kart görüp yine yenseydi diyeceğiniz şey oynadık ve yendik fenerliler her zaman yenilince haksızlığa uğradık derler ve hakemi suçlarlar alıştık artık neyapalım fener işte

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
neyse olan oldu galip gelen kim Tabiki GALATASARAY biz yolumuz bakarız. Geri de kalanlara da geçmiş olsun seneye bekleriz :) :)

Fenerlilere geçmiş olsun

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Olaylı derbinin hakemi neler yaptı?
Uzun zamanlar unutumayacağı derbiyi yöneten ve verdiği kararlarla tartışılan adam olan haline gelen hakem Cüney Çakır'a iki eski hakemden çok ağır eleştiriler geldi.

İşte iki eski hakemin çok sert Çakır eleştirileri:

Metin Tokat:
Lugano'ya verilen ilk sarı kart gereksiz ikincisi yardımcı hakeme yaptığı gözlük işareti sportmenliğe aykırı olduğundan doğruydu. Ancak itiraza neden olan bu pozisyon öncesi Lincoln'ün lehine verilen faul kararı hatalıydı.

Selçuk'un, Barış'a yaptığı hareketten, Volkan'a taç atışını geciktirmesinden dolayı verdiği sarı kartlar komikti.
Lincoln pozisyon gereği ceza alanı içinde düştü, aldatmadan yanlış sarı kart gösterdi.

Lugano'nun kırmızı kartı sonrası sahaya terk etmesi beş dakika sürdü. Ayrıca sakatlıklar ve oyuncu değişiklikleri var, en az 7 dakika uzaması gereken ilk yarıyı 4 dakika uzattı.

Normal uzatma süresi bitmeden taç atışından gelen topta kaleci ile karşı karşıya kalan Volkan'ın gol pozisyonunda ilk yarıyı bitirdi. Basketbolda bile top havadayken maç bitirilmez.

İkinci yarının başında Deivid'e gösterdiği ilk sarı kart yerinde, ama bir dakika sonra aynı oyuncunun Arda'ya top geçtikten sonra yaptığı sert hareketin karşılığı ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı.

Gökhan Gönül oyun alanı içinde yerde bulunan topu alıp taç atışı yapacakken, top toplayıcıdan gelen topun sahaya girmesi üzerine vakit geçirme diye ikinci sarıdan kırmızı kart göstermesi tam bir fiyaskoydu. Sahanın içindeki topu alan oyuncuya bu kadar kolay kart gösterilmez.
Uzatma dakikasında gelen gol sonrası Volkan'ın, Lincoln'e yaptığı hareket sonrası gösterdiği kırmızı kart doğruydu. Lincoln'e ise tam bir eyyam kırmızı kartı gösterdi.

Ahmet Çakar:
"(...)Ona "Türk hakemliğinin geleceği" dedik. "Genç hakemler ondan çok şey öğrenmeli" dedik ama dün gece Cüneyt Çakır, hem kendi kariyerine hem de Türk hakemliğine kara bir anı yaşattı. Böyle hakemlik olmaz olsun. Avrupa'da böyle bir maç yönetirse 10 sene kadınlar maçı bile alamaz. O kadar çok hata yaptı ki hangisini anlatalım. Lugano'ya gösterdiği ilk sarı kart ağır bir karar. Ama hakeme gözlük hareketiyle gelen ikinci sarı karta bir şey demiyorum. İlk yarının sonunda taç atışından topu alıp gole giden Volkan'ı durdurup devreyi bitirebilecek kadar kontrolü kaybetmiş. Yine ilk yarıda Lincoln'e gösterdiği sarı kart çok komik. Gökhan'a gösterdiği ikinci sarı kart inanılır gibi değil. Gökhan bir metre önündeki topu almaya giderken kenardan gelen topa elini sürmüyor. En doğal hakkı. Peki niye sarı kart?

Şuna inanıyorum ki cinconlar Bu şekilde Yenilmiş olsaydı kesin Fenerbahçe hakemi satın almış olurdu...Çünki bu cinconların yapısında var...

Unutmayalım ki Avrupada 5 - 1 yenilgiden sonra fifa ya yüklendiler...Neymiş fife Fenerbahçeliymiş onun için Konya spor maçını Pazartesi günü oynattı...

Bunların tek nedeni var Fenerbahçeyi çekemiyorlar.
Başka bişeyle açıklanmaz bu...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Maçı izlemedim..Yenen takım gs yi tebrik eder fb ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
Bununla kalmayıp hafız70 kardeşimin hoşgörüsüne sığınıp fb lileri kızdıracak şakalardan bir demet sunuyorum:

* Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!...

* Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet

* Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede

* Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu

* Abi Volkan futbolu bırakıp kingbox salonu açacakmış!...

* FB'nin aldığı en değerli kupa, çünkü şu an ANTİKA :)

* Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede...

* Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır?

Cevap: Aralarına girip dilek tutulur, fotoğraf çektirilir...

* Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor?
Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...

* Fenerbahçelilerin bir kısma Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden?
Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...

* Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...

* Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer?
Cevap: Rüya tabirleri kitabında...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
03kto7.jpg

02bvv6.jpg

Üst Alt