Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaBaNGuLu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
herseyin hayirlisi zaten
FB de turkiye takimi degilmi... bizde fb yi desteklerizzz :tongue:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Geçmiş olsun kardeşim.Üzüntü verici bir sonuç.Cimboma hiçmi hiç yakışmadı.
Galatasaray düşmanları sözünü üzüntüden söylediğinizi tahmin ediyorum sevgili Gölge kardeşim.
Bu sitede Galatasaray düşmanı diye nitelediğiniz hiç bir kişi yoktur

Tekrar geçmiş olsun kardeşim.

ORiJiNAL YAZARI : hilalumut
[GLOW=orange]çok üzüldüm yaaa[/GLOW] :D :D :D :D

İşte Hafız kardeşim alman kanı taşıyan bir Fenerbahçe'linin düşünceleri anlamakta zorlanıyorum böyle düşünce yapısına sahip insanları yazık çok yazık .... ?(

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Bende çok üzüldüm...Galatasarayın yenmesini her zmankinden daha çok istemiştim...Almanyadaki olaylardan dolayı oradaki gurbetçileri hiç olmazsa biraz sevindirirdi bu...Tabi futbol ne kadar teselli verir orası malum ama olsun grbetçilerimizin gurur duyacağı bişey olurdu hiç olmazsa..sağlık olsun...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Şahsen ben Galatasaray için gram kadar üzülmedim, sadece kayseri sivas trabzon gibi ligi 4.-5. bitirecek takımların avrupa kupalarına katılabilmesi için gereken puanı kaybettiğimiz için üzüldüm. Yani üzülmemin galatasarayla yakından felan alakası yok.

Ben tam bir anti gslıyım, galatasaray yenilirse sevinirim. Ama dediğim gibi bu maç Türkiyedeki diğer takımları etkilediği için galatasarayın yenmesini istedim. Malesef Avrupa Fatihimiz bozguna uğradı. :rolleyes:

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
Şahsen ben Galatasaray için gram kadar üzülmedim, sadece kayseri sivas trabzon gibi ligi 4.-5. bitirecek takımların avrupa kupalarına katılabilmesi için gereken puanı kaybettiğimiz için üzüldüm. Yani üzülmemin galatasarayla yakından felan alakası yok.

Ben tam bir anti gslıyım, galatasaray yenilirse sevinirim. Ama dediğim gibi bu maç Türkiyedeki diğer takımları etkilediği için galatasarayın yenmesini istedim. Malesef Avrupa Fatihimiz bozguna uğradı. :rolleyes:

Sizin gibi düşünen fenerbahçelilerden de farklı birşey beklemiyoruz zaten çünkü biz sizin düşünce yapınızı biliyoruz varsa yoksa fener merak etmeyin o fener birgün söner :D o yüzden diyorum ki fenerbahçelilerin fenerbahçelilerden başka dostu yoktur ... ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Efendim cimbom olduktan sonra o fener hiçbir zaman sönmez, merak etmeyiniz siz 8)

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : YaMusaB
Efendim cimbom olduktan sonra o fener hiçbir zaman sönmez, merak etmeyiniz siz 8)

Bizim aslanlarımız sizin fenerinizi bir kükremesi ile söndürecek güçtedir tarihe bakarsan eğer gerçekleri görürsün burda böyle boş konuşma ile olmuyor bu işler Musab kardeş .... ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Gölge abi sanırım tarihi yanlış hatırlıyorsunuz :rolleyes:

Galatasarayla fener arasındaki tatlı rekabette Fener en fazla galibiyet ve en fazla gol atan takım olarak arayı baya açmıştır. 8)

Üst Alt