Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ü

üsame

Guest
Hayırlısı olsun kardeşim

İnşallah çözüm yolu bulunur...

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
İNŞALLAH YASAKLAMAZLAR BİR SORUN OLMAS

HAYIRLISI ..SELAMETLE

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
herşeyde vardır bir hayır derlerya inş bundada vardır bir hayır kardeşim..

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Gecenlerde bir konuda okudum, sitenin ismini degistirmeyi dusunuyorlarmis diye, sanirim Kirikmizrapin mesajiydi...

Temelli gitmediginize sevindim... :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Meseleye bir el atayım mı Harun :)

H

hayrunisa

Guest
abla harun kardesi sen bile kurtaramazsın sanırım yanmıs o :D :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Siyah yıldızlar abi, bizim çeteyi yollayayım istersen oraya, yada sizin siteme girip düzeltelim herşeyi, hackerlarda var çetede bilesiniz... :D

Latife bi yana üzüldüm ya, sizlerle futbol muhabbeti yapacaktık, inşaAllah sorununuz hemen çözülür...

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ya aslında bizim şubedeki ana makinadan şimdilik bu siteye giriş iznini onaylattım ve sürekli ekrana uyarı gelip duruyor ama malum müdür yardımcısıyız hira abla,yetkimizi kullanıyoruz...Yarın kovulmazsak iyi :)

Musab kardeş cimbom yenildi,adam akıllı futbol oynayana kadar fenere çatmayaca ım...Çünkü övünecek birşeyimiz yok ve sana karşı da kıvırmak istemiyorum do ruya do ru... :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Benim kardeşim işini bilir :)

Ama gene de aklının bir köşesinde bulunsun bak Ya musab ve çetesi olaya el koymak içn hazır tam techizat. Benimde amcam milletvekili. BU işi oldu bil :))

Üst Alt