Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
Tevbeyi unutup uzun emellere kapılmayın.Başkasını hayra teşvik edip kendinizi unutmayın.Herkesten vefa beklerken. . .
VEFASIZ OLMAYIN!

GAVS-I SANİ ♥ K.S ♥

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Gerçekte hepimiz Allah Tealâ’yı tanıdık ve bildik. Rabbimizin “Ben sizin rabbiniz değil miyim?” hitabına “Evet!” dediğimiz halde dünyaya geldikten sonra sözümüzü unutunca bize kitaplar ve peygamberler gönderdi. Ki tövbe edip sözümüze dönelim de kâmil müminler olarak huzuruna çıkalım.
Mehmet ILDIRAR

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
559791_10150682827349818_322458954817_9653982_1570094075_n.jpg

birgün bir sofi geldi sultanım hacca gitmek istiyom diye izin istedi .mübarek olmaz sofi dedi sofide olur kurban deyi memleketine döndü .aradan bir sene geçti .birgün gavs hz geçen sene bizden hac için izin isteyen sofiyi bulun bu sene hacca gitsin .bizde sofiyi bulduk .sofi bu sene hacca gitcekmişsin gavs hz söyledi.tabi sofi merak eder hemen gavs hz yanına gelir sultanım dayanamadım merak ettim siz beni geçen sene hacca göndermediniz bu sene ne olduda sultanım bana izin verdiniz merak ettim dedi.gavs hz şöyle buyurdu sofi sizin bölgede geçen sene hatme yaptırcak kimse yoktu ordakiler hatmeden mahrum olacaklardı.yüce ALLAH o hatme hürmetine bütün bela ve müsibetleri gökyüzünde tutuyor ALLAH o hatme hürmetine insanları felaketlerden koruyor.bu sene inşALLAH sizin orda hatme yaptırcaklarda çoğaldı sen hac gide bilirsin .

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rabbim başımızdan eksik etmesin sırlarını ali eylesin.Amin

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Dostlardan biri anlatıyor;

Menzile yola çıktığımızda gönlümde müthiş bir temizlenme iştiyakı vardı. Kendimi berbat hissediyordum.
Şöyle güzel bir iş çıksada doyasıya hızmet etsem düşüncesi ile vardım mübarek topraklarına. Elbet o beni
bulur diye de çay ocağına oturup beklemeye başladım.

Birazdan geliverdi görevli hızmetliler, hızmet var diye de çağıraraktan. Hemen kalktım ve takıldım ardısıra.
Yaz ortası vardık seralara. Hızmet edecekleri gurup gurup ayırdı ve sona tek beni bıraktı. Sana dedi özel bir
iş vereceğim gel benimle. Beni götürdü küçük bir seraya. Diğer seraların etrafları açık olduğu halde bu sera-
nın etrafı kapalıydı. Sadece küçük bir girişi vardı ve çatısı da iki büklüm ancak durulacak gibi alçaktı. Dedi
hızmetli; "Bu maydanoz serasıdır, bunun yabani otlarını ayıklayacaksın. Amman dikkat ediver temiz olsun."

İçeri bir girdim ki aman Allah;ım ter birden fışkırıverdi tenimden sanki birisi bir kova su döküverdi başımdan
aşağıya. Hemen aklıma tuttuğum niyyet geldi ve dedim ki kendi kendime "işte sana hızmet dayanabildiğin ka-
dar dayan.." Ne kadar kaldığımı hatırlamıyorum amma tarifsiz bir sıcak var o naylonun altında. Islanmadık tek
yerim kalmadı hiç istirahat vermeden özellikle devam ettim. Dışarı çıktığımda üşümüştüm.

Geliverdi hızmetli dedi "Sen bu zamandır içerdemisin ve hiç çıkmadın mı..?"
"He.." dedim. Gülüştük.
O vaziyyette öğlen namazına geldim sırılsıklam kendimi kuş kadar hafif hissediyordum.
alıntı

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray

merkad ..............

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
Dostlardan biri sordu.. Gavs Hz.lerine

-"Dua buyrunuz da bu kapıya layık olalım..."
O güzeller güzeli Baktılar..Şefkat dolu bakışlar ile ve dedi ki:

"Sofiiii Allah c.c. razii olsuuun, layık olanlar gelir bu kapıya "

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.

Dostlardan biri sordu.. Gavs Hz.lerine

-"Dua buyrunuz da bu kapıya layık olalım..."
O güzeller güzeli Baktılar..Şefkat dolu bakışlar ile ve dedi ki:

"Sofiiii Allah c.c. razii olsuuun, layık olanlar gelir bu kapıya "RABBİM' Bizleri layık kullarından eylesin .
Rabbime emanet olunuz.

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
Gavs-ı Sani Hazretleri (k.s) buyurmuşlar

Tövbe aldıktan sonra tövbenizi bozmayın. Bir insan üç gün kumarbaz ile gezse
kumarbaz, sarhoş ile gezse sarhoş olur. Aynı şekilde bir insan üçgün evliya ile gezerse evliya olur. Kendinize dikkat edin, biz de size dua edeceğiz.

598877_406647002710620_1867086368_n.jpg

Üst Alt