Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
TABİİ ABLA SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSANLARA ULAŞAMAYINCA MSN NİN DEĞERİNİ DAHA İYİ ANLIYORUM. =)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von hayrullah
Hekimoğlu kardeşim hotmail yeni hesab oluştururken "Parola sıfırlama seçeneklerinizi oluşturun"denilen yerde soru/gizli yanıt /diğer e posta adresi yazan yerleri doldurman lazım (tabii bunun için bir tane daha hotmail hesabın olması lazım)
bundan sonra diğer kısımlarıda yazdıktan sonra "kabul ediyorum"diyorsun.

Bundan böyle hacklendiğinde "parolanızı unuttunuz mu"kısmına gelip orada karakterleri boş kısma yazdıktan sonra "devam" kısmına tıklıyorsun.

Açılan sayfada"Diğer e-posta adresime e-posta iletisi gönderin" yeri işaretledikten sonra "ileti gönder"diyorsun.senin bu iletin diğer e-posta adresine gidiyor ve orada hesabını sıfırlıyorsun.

Açılan sayfada da zaten seni yönlendiriyor.Ve böylece hacklenen hesabını geri almış oluyorsun. =)

eski bir konu ama ilgimi cekti...
bizim var olan msnimizi bu sekil ayarlama imkanimiz varmi
?(

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
İLK ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN.
DAHA SONRA HAYIRLI OLSUN.
KUSURA BAKMA BU ARALAR İŞLERİM ÇOK YOĞUN SİTEYE PEK GİREMİYORUM.HABERLERİ GEÇ ALIYORUM... :)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
bizim var olan msnimizi bu sekil ayarlama imkanimiz varmi ?(

Habibe kardeşim bu msn yi yeni hesab açarken uygulanacak bir işlem sonradan yapılıyor mu bilmiyorum bunu hiç denemedim.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ayyyy bende önce görünce şoko oldum ALLAH ALLAH bende bir hayrullah var ama bu kimki diye merakla okudum meyer almışsın ohhhh be buna sevindim doğrusu geçmiş olsun kerdeşimm

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
sağol abla.:)

Ya habibe kardeş ne yaptın 3 aylık konuyu tazeledin gelen fiden geçmiş olsun diyor.
=)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : hayrullah
sağol abla.:)

Ya habibe kardeş ne yaptın 3 aylık konuyu tazeledin gelen fiden geçmiş olsun diyor.
=)

ben bile yazdım sonradan sildim:)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
gecmis olsun abi ...ilk duydugumda uzuldum gercekten ..

geri alabildigine sevindim =)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
geçmiş olsun abi, sizin mailinizi kim alma cüretini gösterdi ya, biz duysaydık çeteyi toplardık gerekirse :D

Üst Alt