Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyevi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
siteyi o zaman da cok begeniyordum her ne kadar paylaşımım az olsada site olarak benziyorsunuz zaten tahmin etmiştim ama yinede net olsun istemitim .buradan bir şey daha görülüyor ki sizdeki dostluk bir günlük degil bir ömürlük sizi tekrar tebrik ederim rabbim yolunda daim kılsın inşallah. hayrullah abi sayesinde tanıştım habibemle inşallah yeniden doguşla devam ederiz. rabbim tanışmayı vesile kılanların mükafaatını her iki cihanda vere

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : konyevi
siteyi o zaman da cok begeniyordum her ne kadar paylaşımım az olsada site olarak benziyorsunuz zaten tahmin etmiştim ama yinede net olsun istemitim .buradan bir şey daha görülüyor ki sizdeki dostluk bir günlük degil bir ömürlük sizi tekrar tebrik ederim rabbim yolunda daim kılsın inşAllah. hayrullah abi sayesinde tanıştım habibemle inşAllah yeniden doguşla devam ederiz. rabbim tanışmayı vesile kılanların mükafaatını her iki cihanda vere
Amin..Bizde teşekkür ederiz..s

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : konyevi
siteyi o zaman da cok begeniyordum her ne kadar paylaşımım az olsada site olarak benziyorsunuz zaten tahmin etmiştim ama yinede net olsun istemitim .buradan bir şey daha görülüyor ki sizdeki dostluk bir günlük degil bir ömürlük sizi tekrar tebrik ederim rabbim yolunda daim kılsın inşAllah. hayrullah abi sayesinde tanıştım habibemle inşAllah yeniden doguşla devam ederiz. rabbim tanışmayı vesile kılanların mükafaatını her iki cihanda vere
Amin..Bizde teşekkür ederiz..

Üst Alt