Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Muzip yanımın devre bulmak için beni dürtüklüyor oluşuyla biçok şey yazmak isterdim aklımdan geçenleri tercüme etmek adına :p
ama kısacık gördüm kutlamadım olmasın birdaha ne zaman net derim belli değil fırsatı kaçırmıyayım diyerek;

Ey benzetildiklerimden olduğu için merakımı gıcıklayan ama buna rağmen küs gibi ortalarda görünmeyen Sen ....ömrün ömür olsun inş OkuSEN :G:

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Muzip yanımın devre bulmak için beni dürtüklüyor oluşuyla biçok şey yazmak isterdim aklımdan geçenleri tercüme etmek adına :p
ama kısacık gördüm kutlamadım olmasın birdaha ne zaman net derim belli değil fırsatı kaçırmıyayım diyerek;

Ey benzetildiklerimden olduğu için merakımı gıcıklayan ama buna rağmen küs gibi ortalarda görünmeyen Sen ....ömrün ömür olsun inş OkuSEN :G:

Görüldüğü üzre ben Okusen sende ArorA biz farklı kişileriz :)

Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için kalın sağlıcakla.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Görüldüğü üzre ben Okusen sende ArorA biz farklı kişileriz :)

Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için kalın sağlıcakla.

iyi de aynı demedim di ki benzetilmiş dedim di ;)
anlaşıldı dikkat kısmı benzemiyormuşmuş :hihi:
şükür iki kulak iki göz diye tarif etmemişsin :hihi:

rica ederim efendim ne demek sağlıcak tüm ümmete taksim olsun inş.:G:

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
selamün aleyküm kardeşim.Mevlam tüm sevdiklerinle birlikte daha sağlıklı bir ömür tayin etsin inşallah.Allah'a emanet olunuz.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bir hayat…

Doğumla ölüm arasında…

Gittikçe daha hızlı geçen…

Her an bitmeye doğru giden…

Bir hayat…

Bir hayat ki bize yüklediği manalar ile varız.OkuSEN, kardeşimiz bu manayı zahir eden ender şahıslardan biridir.
Zahiri yönümüz sûretlerimiz şekillerimiz birer testi ise bu testiyi dolduran gönül şarabıdır ve tecrübe ettiğim odur ki,
gönül dünyasından bizlere yansıttığı sözleri ile kendisi hakkını verenlerdendir.
Güzide şahsiyet iyi ki varsın.Ömrünün vefasını görmen dileği ile.

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
Dünya evinde alemler Rabbinin misafiri olarak yaşadığınız yıllardan biri daha oldu ve bir yenisi daha başladı.

Doğum gününüzü tebrik ediyor; bugününüzde, gelecek günlerinizde ve bir bütün olarak hayatınızda Rabb-ı Rahim'den sizler için hayır,saadet, huzur ve
başarı diliyor;hayatın inişli-çıkışlı yollarında hayırlı yolculuklar diliyorum.

Aydınlık bir ruh ikliminde yaşanacak nice güzel yılllar dileği,selam ve dua ile.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
26bebk131b30cfah6ei6.jpg

Rabbim hayirLi uzun ömürLer nasib etsin hocam...
SevdikLeriniz ve sevenLeriniz iLe birLikte nice huzurLu ve sagLikLi yiLLara insaALLAH.. gecikmeLi oLdu ama.. gec oLsunda güc oLmasin...

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Doğum gününüz kutlu olsun

ALLAH hayırlı uzun ömür nasip etsin inşALLAH

nice mutlu yıllara..

Sessiz_Çığlık

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Doğum gününüz kutlu olsun,görüyorum ki sevilen sayılan birisiniz...ayrıca bu yüzden de kutlamak isterim (: Rabbim yaşayacagınız daha nice hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..mutlu yıllar...

Üst Alt