Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
niye sen daha mı igrenc espri yapabilirsin.eger benden daha berbat olacagına garanti edersen senden ders almayı isterim...

Ş

ŞEVVAL

Guest
garantimi ..abi..bizde garanti yok ..ama ders olırsan kredi kartına beş taksit yapıyorum:) =) =) =) =)

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
peki begenmezsek geri iade var mı?
(ögh konu fazla uzadı yaf...)

Ş

ŞEVVAL

Guest
ya boşver en isi dersi falan konuyu da kapatalım olay iki kişi arasında olunca bazı kişler bana kızıyo..onlar kendini biliyo:)neyse yeter bu kadar muhabbet:)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
uzun ug raşlardan ve de hayrunisa kardeşimiz yardımları sayesinde siteye giriş yaptıgım için mutluyummmm :p :p :p :p

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı tamtam
mutlu degilim çünkü konyalıyım....
D

anaaa sen konyalımısın yaa eger kı su malum konyalılardan degılsen bundan dolayı nıye mutl uolmuyon yaa ne gzl konya gıbı sehır bulmussun da :D

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
HAY MAŞALLAH BU KADAR MUTLU İNSANI GÖRDÜM :D

İSTER İSTEMEZ BENDE MUTLU OLDUM YAW :D

MUTLULUK ÜZERİNİZDE DAİM OLUR İNŞALLAH... :)

zambak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çok mutluyum çünkü bazı şeylerin farkındayım mesela dinimizin güzelli inin,islamın,sevginin ve bu gibi şeylerin.Rabbimize ne kadar şükretsek azdırr.Rabbim bunların farkında olmayan kardeşlerimize de hidayet nasip eylesin.

M

maussema

Guest
yaa ben bugun hamdolsun dualrınzın da tesırıyle ve de rabbımın de ıznıyle gunumu bomba gıbı bıtırıyorm rabbım hepınızı mutluklar ıcınde bogsun ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt