Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ş

ŞEVVAL

Guest
abi allah canını almasın ya :D :D :Dsabah sabah varya hiç gülesim yoktu..bak ben açıklamasını yapayım başak kardeşim gezmeyi çok seviyo..yani çarşılarda gezmeyi..insan sevdi i şeyleri yaparken mutlu olur dimi..oda onu anlatmak istemiş:)bende çok bilmiş gibi araya girdim ya neyse:)bende çok mutluyum bugün annemle kadıköye gidiyos..tabi annem vazgeçmesse:)

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
mutluyum çünkü mutlu olmam için ugraşan birileri var :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya ben burayı yeni gördüm kuzen Allah razı olsun çok güzel bir konu bulmuşsun..

ama ben mutlu de ilim şuan hatta sıkıntılıyım çarşıya çıkıcam inş o sıkıntımı çözersem mutlu olucam..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
az önce mutsuz oldum... :baby: çünkü bir fedaiyim diyen digerleri hiç kelimesini kullanmış.... :baby: :baby:

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı *perwerder*
az önce mutsuz oldum... :baby: çünkü bir fedaiyim diyen digerleri hiç kelimesini kullanmış.... :baby: :baby:

kardescım musabı tanıyan bılır senı mutsuz etmsın bu merak etme o farklı bır anlamda kullanmstr emınım cunku onun fedaılıgı asla lafda degldr bılesın :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
EsSelamuAleykumVeRahmetullah...
Bu yanlış anlaşılan cümle üzerine açıklamamı yaptım di er konuda... isteyen bakabilir...
bu konu hakkında birşey konuşulmasın bir daha lütfen... konu da ılacak...
vesselam... :)

M

maussema

Guest
MUTLUYUUUUUMMMMMMM
cunku bılıyorm kı dostlarım, kardeslerım, sekerparelerım var ve bana dua eden samımı ınsanlar :)

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya şimdi kardeşin doktor mu deeel mi?
ben nerde hata yapıyorum ya.... :O

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı tamtam
ya şimdi kardeşin doktor mu deeel mi?
ben nerde hata yapıyorum ya.... :O

sana tek kelıme yazıyorum YUHHH ne kardesım doktor ne ben yaslıyım ne de benım doktorum var hepsı utu gıttı yandı kul oldu bıttı :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt