- Aldığı Beğeniler
- 0
- Takım
- Galatasaray
Siyah gözlerine benide götür.Daha dokunmadan irem çöllere bir türlü yağmıyor yağmur.Yeni bir koşunun başlangıcında, biraz deprem sonrası, biraz şehir hülyası.Bir kalp yangınından geriye kalan.Siyah gözlerine benide götür.Artık bu yerlere sığamıyorum.Avareyim, biçareyim, yorgunum.Nasıl oldu neden sana vurgunum anlamıyorum.ERZURUM garında banklar üstünde uyku tutmuyor karanlıkları.Yitik düşlerimi kovalıyorum, gölgeler gidiyor ben kalıyorum.Binbir kokuyorsa yaylalar siyah gözlerine benide götür.Baharın koynundan koparıp sana ipek mendile sardığım yüreğimle, şehzade gülleri gönderiyorum.Umutlar kalıyor ben gidiyorum...Bütün yelkenleri, deniz fenerlerini, kaptanları sorgulayan, yanından geçen küheylanların korku tufanına yakalandığı siyah gözlerine benide götür.Güneş ülkesinden yiğitler benzeri olmayan bir dünya kursun.Cellat ayrılığın boynunu vursun.Usul usul intizarı çürüten bu hercai diken, bu çılgın arzu sürüklüyor imkansız muştuların eşiğine gönül vadilerimi! Bir ağaçtan düşen yapraklar gibi düşüyorum tan yeline.Ya topla yaralı kırlangıçları yada bu vefasız şarkıyı bitir.Özgürlüğe giden tutsaklar gibi SİYAH GÖZLERİNE benide götür...