Çok güzel görünüyorlar :) Güzel günlerde kullan... Tekrar mutlu yıllar :party10:
Rumeysa YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eki 2005 Mesajlar 3,942 Aldığı Beğeniler 2,483 Konum İstanbul Takım Galatasaray 18 Tem 2020 #11 Çok güzel görünüyorlar Güzel günlerde kullan... Tekrar mutlu yıllar
Beste Dert etme Duâ et.. Üyelik Tarihi 13 Eki 2009 Mesajlar 11,177 Aldığı Beğeniler 18,751 Konum Sessiz Takım Galatasaray 18 Tem 2020 #12 Aynen bende kiskandim : ( ama senin oldugu icin sevindim.. Hediyeleri alana tesekkürler.. Hayirla kullan canim benim
Aynen bende kiskandim : ( ama senin oldugu icin sevindim.. Hediyeleri alana tesekkürler.. Hayirla kullan canim benim
Dildade °Dar-ı Dünya° Üyelik Tarihi 18 Şub 2011 Mesajlar 2,093 Aldığı Beğeniler 2,841 Konum Adana Takım Galatasaray 18 Tem 2020 #13 Böyle güzellikleri görünce burda olduğum için bir kez daha mutlu oluyorum ???? Güzel günlerde kullan abla yakışır ????????
Böyle güzellikleri görünce burda olduğum için bir kez daha mutlu oluyorum ???? Güzel günlerde kullan abla yakışır ????????
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 18 Tem 2020 #14 Kalbinden öpülesi insan @Dildade ???? adını o deftere yazıcam büyük harflerle ???? teşekkür ederim kuzum. Sessizliğim' Alıntı: Ne yalan söyliyim bende kıskandım Ama hakediyorsun o başka....... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim müstehak görülen için dilsitan' Alıntı: acil adminliğimi geri talep ediyorummmmmm sayın boss @Onur @uhibbu Genişletmek için tıkla ... Acil basıma geçelim yönetim . Matbaacı kimdi @Doğuş abi
Kalbinden öpülesi insan @Dildade ???? adını o deftere yazıcam büyük harflerle ???? teşekkür ederim kuzum. Sessizliğim' Alıntı: Ne yalan söyliyim bende kıskandım Ama hakediyorsun o başka....... Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim müstehak görülen için dilsitan' Alıntı: acil adminliğimi geri talep ediyorummmmmm sayın boss @Onur @uhibbu Genişletmek için tıkla ... Acil basıma geçelim yönetim . Matbaacı kimdi @Doğuş abi
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 18 Tem 2020 #15 rumeysa' Alıntı: Çok güzel görünüyorlar Güzel günlerde kullan... Tekrar mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Beste' Alıntı: Aynen bende kiskandim : ( ama senin oldugu icin sevindim..???? Hayirla kullan canim benim Genişletmek için tıkla ... Beraberde kullanırız belki bir gün Teşekkürler güzel düşünceleriniz için ????
rumeysa' Alıntı: Çok güzel görünüyorlar Güzel günlerde kullan... Tekrar mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... Beste' Alıntı: Aynen bende kiskandim : ( ama senin oldugu icin sevindim..???? Hayirla kullan canim benim Genişletmek için tıkla ... Beraberde kullanırız belki bir gün Teşekkürler güzel düşünceleriniz için ????