Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sevgili dostum: bu durum için Allah madur tarafın yardımcısı olsun ve yukarıda arkadaşın dediği gibi olayı duygusala bağlamamak gerek.. mahkeme iki çocuğuda babaya vermez. önce mahkemeye versin boşansın.. sonra kocayı iyi bi dövün.. şaka değil harbiden biraz dövün.. çok gıcık olurum böyle insanlara çünkü.. madem unutamadın ne diye başkası ile evleniyosun kardeşim..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ha bu arada kansermiş falanmış onlar bence bahane.. tahminime göre olayın aslı şu:

adam biriyle tanıştı.. onu sevdi aşık oldu.. ve evdekine yol verip onunla evlenmek istiyor.. olay bu diye tahmin ediyorum...

KEŞMEKEŞ

aciz

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
olay şu ki kadının mali durumu gayet iyi kendine ait lüks arabası ve üstüne tapulu iki dairesi varmış...ve kadının beyninde tümör varmış..başka bir sürü hastalığı varmış..benim tahminim adamın aşkı farklı yönde..ama adam tabii kabul etmiyor bunu yıllardır unutamadım diyormuş...dua edin nolur...arkadaşım çok perişan daha ailesi bilmiyor...Allahım hakkında hayırlısını versin...

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
duruma çok üzüldüm ALLAH yar ve yardımcısı olsun..
hakkında hayırlısı olsun inş.
bi blene danışmk daha iyi olur hem islami açıdan hem hukuk açısından
çocukların belli bi yaşa kadr vlayeti annededir diye biliyorm
ama şahsi fikrim
arkadaşınıza geri dönse evlerinde huzur olucak mı?
çocuklar bu sefer bu huzursuzluktan etkilenicektir diye düşünüyorum
her şerde bir hayır vardır.RABBim arkadaşınız daha fazla yıpranmadn hayrını göstersin inş.çocukları kaç yaşında?

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
o zaman babaya veriliceni sanmıyorum çocukların çocuklar daha küçük
bak kardeşim bnm babamın amcasının oğlunun(uzun oldu ama)yıllr önce talihsiz bi olay yaşadı eşiyle ayrıldılar eski eşinden bi kızı var 13 yaşında kendisi yurt dışında çalışıyo kızını yanına almaya çalışıyo fakat vlayet annede diye sürekli gidip geliyo
kız 13 yaşında kız babasının yanında kalmk istemesine rağmen babası yanına alamıyo
o yüzden bu küçk çocukların babasıyla kalıcanı zannetmiyorum ama yine de araştırmk lazım tabi..

KEŞMEKEŞ

aciz

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
anladım..Allah razı olsun bilgiler için..bende şimdi bir site buldum..avukata net üzerinden sorular sorabliyorsun..bakalım nasıl yanıt gelecek..işin kötüsü arkadaşım boşanam taraftarıda değil adam ne yaparsa yapsın hala kocasını seviyor...o yüzden illa boşanda diyemiyorum..Allahım yardımcısı olsun..çok zor bir imtihan...

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
tabi haklısın kardeşim boşanmk istemiyorsa zorla boşan diyemezsin bizi bilgilendirirsin inş.hakkında hayırlısı olsun amin

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Rabbim yardımcısı olsun duayla neler olmaz YALVAR KUL ALLAHA YALVAR başka kimden fayda var . Biz anca ah tüh vah deriz. Bu arada mali durum çok önemli maddi olarak eşine bağımlı kalacaksa yani ayrılınca nafaka falan hikaye çoğu ödemiyor yada sadaka gibi yalvarta yalvarta 3 5 ayda bir veriyor eh buadamdada pek merhamet eseri görünmüyor.....

Üst Alt