Rabbim haklarını bırakmazın zalimlere..
Rumeysa YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eki 2005 Mesajlar 3,942 Aldığı Beğeniler 2,483 Konum İstanbul Takım Galatasaray 4 Ağu 2006 #11 Rabbim haklarını bırakmazın zalimlere..
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 4 Ağu 2006 #12 Haberim yok babamdan... dün gitmiş Annem konuşmadı... söz bitmiş. Kardeşlerim yılgın değil de ölümden Ölüm, bir'e de bin değilmiş! Oyuncaklarım olmadı desem Kovanları dizdiğim günler Rüyalarıma kabus gibi girecek Evet oldu. Öncedir oyunlarımız Oynamışızdır. Sütten kesmiş annem anlamasamda Özlemden öncedir ayrılığımız Evet doymuşuzdur. Ben Filistinim Yani yaşıyorum Ya siz ? Ya yaşıyorsanız? Evet sormuşumdur. Soruyorum.
Haberim yok babamdan... dün gitmiş Annem konuşmadı... söz bitmiş. Kardeşlerim yılgın değil de ölümden Ölüm, bir'e de bin değilmiş! Oyuncaklarım olmadı desem Kovanları dizdiğim günler Rüyalarıma kabus gibi girecek Evet oldu. Öncedir oyunlarımız Oynamışızdır. Sütten kesmiş annem anlamasamda Özlemden öncedir ayrılığımız Evet doymuşuzdur. Ben Filistinim Yani yaşıyorum Ya siz ? Ya yaşıyorsanız? Evet sormuşumdur. Soruyorum.
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 5 Ağu 2006 #13 Allah seytan yolunda ılerleyenlere hıdayet versın.....yurekten huzun damlıyor...kan aglıyor kalbım....ve dua ıle dıllendırıyorum yuregımı.....^^yasasın kotuler ıcın cehennem^^....
Allah seytan yolunda ılerleyenlere hıdayet versın.....yurekten huzun damlıyor...kan aglıyor kalbım....ve dua ıle dıllendırıyorum yuregımı.....^^yasasın kotuler ıcın cehennem^^....
Bir_Katre RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM Üyelik Tarihi 4 Ağu 2006 Mesajlar 5,632 Aldığı Beğeniler 50 Konum Ağrı Takım Galatasaray 5 Ağu 2006 #14 Yüce Rabbim zalimlerin yaptıklarını yanlarına kar koymaz... Zalimler İçin Yaşasın Cehennem...