Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
abla valla ceyran çarpmıyor..
ölüm bir anda geliyor..
ama ölüm nedenini bu videoda belli etmiyorlar
reklamın bu eksikliği var..
gencin ölme nedenini tam belli etmemişler..
sanırım kalp krizi geçirmiş
8)

o çocuk pc başında ölürken camera kayıttamışmı bütün olup biteni almışlar

ALLAH ALLAH.. Mevla ölümünde yaşamında hayırlısını versin

ilahi ablam:)
o bir reklam..
ölüm her an kapınızda düşüncesini insanlara aşılamak için yapılmış bir reklam filmi..
:D

ayyy pardon bende diyorum nasıl oluyorda bu kadar tesadüf herşey

ayan beyan..

şimdi anlaşıldı güzel bir uyarı ozaman ALLAH razi olsun yapanlardan

nede neoldu belli olurmu bir kişiye bile fayda etse kar kardır..

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
İbret verici bir reklam.Bir anda hayat geri sarıyor ve herşey bitiyor.Bütün herşeyin bir zamanı ve yeri var.Dozunda ve yerli yerinde ise mutlusundur.Yoksa...Bu şekil manidar olaylar her daim olacaktır.Rabbim daldırmasın...Duyrulur internet kurtlarına :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
İbret verici bir reklam.Bir anda hayat geri sarıyor ve herşey bitiyor.Bütün herşeyin bir zamanı ve yeri var.Dozunda ve yerli yerinde ise mutlusundur.Yoksa...Bu şekil manidar olaylar her daim olacaktır.Rabbim daldırmasın...Duyrulur internet kurtlarına :)

biri birşeymidedi :rolleyes:

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : Elizabeth
ama sizin bahsettiğiniz reklamı daha göremedim..bulurmsan yayınlarız inşALLAH..

buyrun

http://www.siyahnur.com/index.php?option=com_content&task=view&id=526&Itemid=100

reklam filmi her ne kadar dört dörtlük müslüman bir genci tasvir etmiyor ise de bence günümüz müslüman gençlerinin namazsiz hayatlarina bir nebze de olsun ilac oacagini zannediyorum..bir öğrencim namaz yeni başladi..bugün bana anllatığına göre,hocam namaz vakti geldi kılsam mı kılmasam mı diye tereddüt halindeyken bu reklamı ve diğer(benim yukarda verdiğim reklamı )gördüm çok etkilendim..hemen abdest alıp namaza durdum dedi..gördüm ki bu gibi gençlere faydası olmuyor değil..

fatihakan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
evet olması gereken bir reklam gerçekten bu gibi teknolojileri güzel kullanmak gerekiyor.Çünkü bu teknojolilere biz kendimizi öyle kaptırmışızki bizi allah göstermesin dindende çıkartır.Ama bu şekilde kullanılırsa gerçekten çok müthiş olur.

Üst Alt