Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı ExELaNcE
en sevdiğim yemektir..kanser yapar diye söylentiyi ben daha önce hiç duymamaıştım..

ben patatezin kanser yaptığını deyilde hani kızartma tencerelerimiz olur onu bayanlar iyi bilir onun içine mesela çok yağ koyup o yağla atıyorum 4-5 kere aynı yağda kızartırsan kanser olurmuş dendiğini duydum yani eski ve yanık yağ iyi deyil diyorlardı...

heralde genede söylenmek istenen budur zannımca yoksa patatesin tek başına ne dahli tesiri olsun

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
en sevdiğim kızartma türüdür ve patsocular vazgeçemediğim mekanlardır :D

kanser yaparmı bilmiyorum ama bana bişi olmadığına göre korkmanıza gerek yok bişicikler olmaz inş..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı fzehra
Orjinal Yazarı ExELaNcE
en sevdiğim yemektir..kanser yapar diye söylentiyi ben daha önce hiç duymamaıştım..

ben patatezin kanser yaptığını deyilde hani kızartma tencerelerimiz olur onu bayanlar iyi bilir onun içine mesela çok yağ koyup o yağla atıyorum 4-5 kere aynı yağda kızartırsan kanser olurmuş dendiğini duydum yani eski ve yanık yağ iyi deyil diyorlardı...

heralde genede söylenmek istenen budur zannımca yoksa patatesin tek başına ne dahli tesiri olsun

Abla aslinda ayni yagin icinde yapinca lezzeti artiyor...
Biz hep oyle yapariz....yoksa yag dayanmaz bize :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ben de geçen gün haberlerde gördüm işte hatta o sabah patates kızartması yemiştim ama ne şekilde kanser yapıyor onu bilmiyorum bu arada hekiomğlu abi unlu ve yumurtalı patates kızartmasını ilk kez senden duyuyorum insallah birdahakine onu da deneriz:D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı onur
ben de geçen gün haberlerde gördüm işte hatta o sabah patates kızartması yemiştim ama ne şekilde kanser yapıyor onu bilmiyorum bu arada hekiomğlu abi unlu ve yumurtalı patates kızartmasını ilk kez senden duyuyorum insallah birdahakine onu da deneriz:D

evet onur kardeş yumurtalı patates çok güzel olur ve pratik bir yemektir bende çok yaparım kızlarım çok severler

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı eslem
en sevdiğim kızartma türüdür ve patsocular vazgeçemediğim mekanlardır :D

kanser yaparmı bilmiyorum ama bana bişi olmadığına göre korkmanıza gerek yok bişicikler olmaz inş..

kötü bişey olmaz ki eslem :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
yüksek sıcaklıkta bazı proteinler şekerle reaksiyona girip zararlı bi madde yapıyormuş, işte bu madde kanser riskini yükseltiyormuş... hatta ismini duymuşsunuz gazetelerde felan çıkıyor akrilamid...

bu cipslerde bizim yaptığımız patates kızartmasından daha fazla bulunuyormuş...

bizde kızartma yaparız aynı yağla, özellikle örencilerin sonu kötü

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
sana katılıyorum YaMusaB

Üst Alt