Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : plokcıw-an
ORiJiNAL YAZARI : Tigris
oooooooooooooooooooooooo perwerder abe sen benim nenemle aynı yaşta yarışiyorsunuz.........
ula keltoş o kel kafanı gören benden yaşlı olduğunu kesin söyler....o kadar ufalma sende 24 desin...hemide başında saç kalmamış... :D :D :D :D

kızma abe...ne kızıyom ben saka yaptim.....

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yaw yeni 30 a basacaz ama ben hala çok genç ve dinamik bir hayat yaşıyorum hala amatörde futbol oynuyorum...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ya bende sandım ki "45, 50" 30 yaşmı daha takma kafana yaşın o kadarda yaşlı değilmiş yaw :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von plokcıw-an
rabbim razı olsun aslında tam bir ay var daha doğum günüme yani 10. ayın 25 inde geçen yıl Eslem bugünde aynı şekilde konu başlığı açmıştı bende bi daha kutlanılmasın diye gelecek ay...profil ayarlarımdan doğum günü mü bir ay evvele aldım ve hala öyle kalmış sitede..

yinede bizleri unutmadığınız için bizim için temenni ettiklerinize karşılık Rabbim bin katıyla ecir versin selam ve dua ile *perwerder*

not:
(hala yasaklılar listesinden banım kalkmadığı için bu isimle yazdım adminlere duyrulur)

Radyoda bir kac defa adminlik yetkim olmadigi gibi verilen veya alinan kararlara karismadigimi söylesemde inanmadi perwerder...
Adminler ne sekil karar verirseler versinler ben asla karismiyorum ve sayin adminlerin bunu buraya yazarak perwerderi inandirmalarini istiyorum!

Bu arada nice yillara Rabbim hayirli uzun ömürler versin...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
allah saglıklı mutlu imanlı nice seneler daha nasip etsin.dogum günün kutlu olsun.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Esra
Radyoda bir kac defa adminlik yetkim olmadigi gibi verilen veya alinan kararlara karismadigimi söylesemde inanmadi perwerder...
Adminler ne sekil karar verirseler versinler ben asla karismiyorum ve sayin adminlerin bunu buraya yazarak perwerderi inandirmalarini istiyorum!

Bu arada nice yillara Rabbim hayirli uzun ömürler versin...
Dün bende bi 15 dk girmiştim Esra abla banımı kaldırmanızı söyledi demişti :)
İnanması zor ama esra abla tamamen yetkilerini bıraktı Bilgine ;)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
yenidendogustebrikgu2.jpg

Esra abLa sen Perwerder karde$imize KanDamLaSi´na söyLe o acsin banLari mi dedin ????
yetkim yok ben acamiyorum onLara söyLe diyerekten.. merak ettim... ?

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
esra webmaster pm yollamadin hal bende küstüm artık foruma konu açmıyorum ta ki banim kalkana dek....*perwerder* e özgürlük yetr bu kadar esaret........... :(

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
mutlu yillar iyiki dogdunuz.,. =)

rabbim basimizdan eksik etmesin ..
nice mutlu senelere.,.,,

Üst Alt