Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bence hiç şey olmayacak inş......salıverecekler.......teşekkürler bacisi paylaşımınız için emeğe saygı.......

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
i$te bende ondan $üphe duyuyorum.. miLLiyet acikLadi bunu... tabiiki eLimizde 100 de 100 garantisi yoktur...

eger bizim askerLerimiz ise bunun aLtindada bir kompLo var diyorum...
kendi yanLarina cekmek icin iyi biLe davranirLar... hic sanmiyorumki onLarin yaninda bir damLa huzur oLsun gönüLLerinde...
insaALLAH tez zamanda tesLim ediLirLer sag sagLim...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah kaçırılan Mehmetçiklerimizi tez zamanda ailelerine kavuşturur inş.

Zorla verdilen bir poz olabilir.

Çünkü hain hainliğini yapıyordur.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bu kaçırma işi sadec pkk lıların kendi başlarına yapabilecekleri bir iş değil acaba bu teröristleri kim eğitiyor dersiniz. ?(

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
Bu kaçırma işi sadec pkk lıların kendi başlarına yapabilecekleri bir iş değil acaba bu teröristleri kim eğitiyor dersiniz. ?(

Kökü abd ye dayalı olmasın ?( Ben böye düşünüyorum...önce kökünden halletmeli bu işi... X(

Ayrıca bu askerlerimizin verdikleri pozlar hiçte samimi gelemdi bana :( yüz okuma sanatım yok ama mimiklerden analaşılmıyomu :(
Burdaki komando gprevını yapmış abilerime söyledim sordum ve ıyı davranmayacaklarıı onların sahte gulucukler oldugunu cunku bızde terorıstlerı ele gecırdıgımızde çeşitli işkencelee yaptıklarını söylediler...
Allahım suankı durum ne takip edemedim ama inşl..sağ salim dönerler..inşl.. :( :agla:

derman_isterim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamun aleyküm canlar yaa ben birşey soracağım kimse yanlış anlamasın biliyorsunuz ki operasyona giden her askere silah ve techizat veriliyor 12tane arkadaşları şehit olunca bunlar silahlarını bırakıp teslim mi olmuştur sizce yada öyle bi durum da siz olsanız ne yapardınız önce bu soruyu cevaplayın sonra şu linke bir göz atın

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=276081 burdaki habere de bi bakmanızı tavsye ederim selam ve dua ile....

Üst Alt