Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
PERWERDER KARDEŞİM.SEN AÇMASAN BEN AÇAÇAKTIM BU KONUYU.ZATEN UZUN ZAMANDIR AKLIMDAYDI.VE GERÇEKTEN AÇILMASI GEREKEN BİR KONUYDU.BUNDA BİR YANLIŞLIK YOK.AKSİNE FAYDASI VAR.

Yeniden eski paylaşım yorum ve ilim alışverişinde , düşünce ve fikir üretme yolunda Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

AMİN...

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çok doğru bir tesbitte bulundunuz.Bu anlamda teşekkür etmek istiyorum size.Konunun içeriğini okumadan olsa gerek, sırf cevap olsun diye aynı konuyu yanlışlıkla seçip cevap veren, yorum yapmak yerine aynı ve yakın konuyu seçen yazılar görünce şaşırıyordum.Yazmayı düşündüm ama sonra kırmamak adına vazgeçmiştim.Konuyu gündeme taşımanız bence faydalı olacaktır.

N

netcommander

Guest
ORiJiNAL YAZARI : *perwerder*
Evet sevgili kardeşlerim kaç haftadır takip ediyorum ..birçok kardeşimiz sırf en çok yazan olmak , puan almak vs. yarışa girmiş birçok konuyu pastelleyip alakası olmayan bölümlere ekliyor sırf cevap olsun diye yazılan konuları hiç okumadan laf olsun diye kelimeler ekliyor ...bu gidişler hiç hoş değil...

Bu portale ekleyeceğiniz her şey önce sizin faydalanmanız sonra diğer kardeşlerimizin de istifade etmesi için az ve öz olanı tercih etmeliyiz....Gayemiz Rızayı ilahi ve ilim paylaşımı olmalı ...sırf rakabet olsun diye yazı ekleme cevap verme yarışı olmamamlı !!!!!

unutmayın ki yarış anca Takvada olur ........Takvada ALLAH(cc)Tan en çok korkan ve bu uğurda mücadele edenlerde olur....

dilerim herkes kendine bir pay çıkarır.....önce nefsime...

selam ve dua ile kalın.....
öncelikle amacını anlayamadım eğer foruma eklenen gereksiz post ve konular var diyorsan forum çizgisine uymayan bunu bildir buttonundan bildirip gerekenin yapılmasını saglayabilirsin.. yok eğer niyetin forumda insanların katılımlarını belli bir sisteme sokmak ise bunu yapamazsın kimse kimseyi sınırlandıramaz ..
Kusura bakmayın forum üzerinde kimse sunu yazsın sunu paylaşmasın deme hakkına sahip değilsiniz saygılar

N

netcommander

Guest
ORiJiNAL YAZARI : peri
PERWERDER KARDEŞİM.SEN AÇMASAN BEN AÇAÇAKTIM BU KONUYU.ZATEN UZUN ZAMANDIR AKLIMDAYDI.VE GERÇEKTEN AÇILMASI GEREKEN BİR KONUYDU.BUNDA BİR YANLIŞLIK YOK.AKSİNE FAYDASI VAR.

Yeniden eski paylaşım yorum ve ilim alışverişinde , düşünce ve fikir üretme yolunda Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

AMİN...

foruma gereksiz açılan konuları bildir kısmından bildirip görevinizi yaptıgınıza inanıyormusunuz ??

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Kesinlikle katılıyorum çoğumuz bu sorundan muzdaribiz..

İnşaAllah en yakın zamanda gönüller kırmadan kırılmadan bu sorun hallonulur..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ORiJiNAL YAZARI : hayrullah
Biz buraya faydalı konuları okumak ve hayatımıza uygulamaya gayret etmek için burada olduğumuzu sanıyorum.

Bu portalı yarış haline getirenlerin buradaki üyelere vereceği faydalı birşeyleri yok sanırım.

Biz burada yarışmak için değil faydalı bilgileri paylaşmak için bulunalım.ALLAH rıza için
cok haklısınız abım kesınlıkle katılıyorum

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
netcommander kardeşimin dediği gibi konulardan şikayetimiz varsa lütfen görevlilere bildirelim..
öyle zamanlar oluyor ki ;günlük 3 konu açma sınırı olduğu halde bunu ihmal edip 3 den fazla konu açıp yine bildiğini okuyor..ya a bilmeden bunu yapiyor.yazılarını sildiğimiz zamanda alınganlık gösteriyor..

*bu gibi yazılardan şikayetlerimiz varsa görevlilere bildirelim..

**ben bunun forumda daha çok puanım olsun diye yapıldığına inanmıyorum..inanmak istemiyorum..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum
Portalimiz asla bir yaris alani olmadi ve kimse öyle bakmadi ama sanirim siz o gözle bakiyorsunuzki yaris alani olarak adlandiriyorsunuz..

birçok kardeşimiz sırf en çok yazan olmak , puan almak vs. yarışa girmiş birçok konuyu pastelleyip alakası olmayan bölümlere ekliyor sırf cevap olsun diye yazılan konuları hiç okumadan laf olsun diye kelimeler ekliyor ...bu gidişler hiç hoş değil...

Baska nasil bir gidis bekliyorsunuz perwerder kardesim?
Suan izledigim kadar hersey cok güzel bir sekilde gidiyor ve tabiki herkez puan toplama gibi bir gayret icerisinde olacaktir cünki Portalimizin bir cok yerlerini kullanmak ancak Puanlarla mümkün olabilmektedir!
Bu tür elestirilerle Üyelerimizin yazma hevesini kirmaniz ne kadar dogru sizce?

unutmayın ki yarış anca Takvada olur ........Takvada ALLAH(cc)Tan en çok korkan ve bu uğurda mücadele edenlerde olur....

Burasinin bir forum oldugunu unutmayin!
Forumumuza her kesimden insanlar geliyor ve elbette herseye yer veriyoruz. Zaman oluyor muhabbet ediyoruz zaman oluyor dini sohbetler yapiyoruz...
Zaten islami dört dörtlük yasayanlar islami konulara daha agirlikta yazmakta ama bizim amacimiz bu deyil!!!
Bizim amacimiz islami dört dörtlük bilmeyenleri buraya baglaya bilmektir ve bu anca her cesit konuya yer vererek mümkün olur.

Az önce mesajlariniza baktim ve anca bol bol yeni konu acmisiniz ve acilmis konulara aminnn sagoll gibi kisa cevablar vermisiniz!!!

Portalimizda olmasini istediginiz seyi önce kendiniz uyguladiktan sonra bunu diyerlerinden bekleyin!!

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
hepinizden allah razi olsun ... pek beni tatmin etmedi bunlar onun için bir sey yazmayacagim.. yalniz onu ben diyecektim bunu ben söyleyecektim.. sen demeseydin ben hatirlatacaktim ne bu arkadas ..eger birseyler yapilmak isteniyorsa yapilsin ama bos olmasin......... bence güzel gidiyor hersey allah sebep olanlardan razi olsun.....

fatsali

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
EVET DOGRU...DENİLECEGİ YERDE BENCE UYGULANMASI GEREKİYO...BAZI KİSİLER KONU ACAR BAZI KİSİLERDE CEVAP YAZAR BU KONULARA TABİKİ KONULAR HAKINDA BİZLER CEVAPLARIMIZI YAZACAGIZ...YAZACAGIMIZ CEVAPLARA HİC KİMSE BENCE KARIŞAMAZ...BAZEN ALLAH RAZI OLSUN DERİZ BAZENDE KONU HAKINDA YORUMLARIMIZI YAPARIZ...İSLAMİYETTE YARISMA YOKTUR İSLAMİYETTE BAGDASMA VARDIR...BUNUN İCİN BURDA BİLDİKLERİMİ YAYINLARIZ BİLMEDİKLERİMİZİDE SAGOLSUN GÜZEL KİŞİLERDEN ÖGRENİRİZ....O YÜZDEN BİZLER

FORUM NE ANLAMA GELİYOR:Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı yeri ,Toplu tartışma yeridir deniliyor...

Bizlerde bunu anlayarak foruma yazıyoruz....Hic bir sey bosuna degildir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt