- Aldığı Beğeniler
- 8
Orjinal Yazarı YaMusaB
Abla ben festfuudla sağlıklı kilo alınır dememiştim kisadece kilo alınır dediiydim
Birde şey dicem, bizim evde kilo almamak için millet kepekli ekmek yiyo, ozaman normal ekmek yiyenler kilo alabilirler, ne mantık kurdum ama![]()
ben nekadar fast
yada normal ekmek yesemde kilo alamiyorummmmmmayni exelance abi gibi benimde problemim var
yukarida yazdigin yazidaki gibi ablagim ben fazla yersem midem bulaniyor önceleri aksamlari kesinlikle yiyemezdim simdi alistima ama aksamlari agir yemek yemem
ben 18 yasindayim ve 12. sinifa gidiyorum beden olarak olmasada beyin olarak cok yorgun düsüyom
bende kalciyum ve magnesium eksikligi var onun icin bol bol kramp giriyo ve cok yorgun düsüyorum
sabahlari kahvalti yapmadan okula giderim ama okulkda 3 ekmek 1 cokolata yerim 4:30 da eve gelirim ve normal yemek yerim aksamsa sadece ekmek arasi oda arada yada meyve yerim bu zaten neden kilo alamamisim sebebi oluyo ama benim yediklerim baskalarina göre cok oluyo sofraa oturdummuda baya yerim tika basa
okuldan gec geliyorum ve yemekten sonra direk derslerin basina ve gece 11-12 ye kadar ders yapioyrum ve sabah 6:30 da kalkiyorum ve bu uyku artik bana yetmiyo
cok düzensiz bi haldeyim :sulugoz:
derslerimi aksam yaptigim icin (zaten baska secenegim yok gec geliyom) bazen kafama hic bisey girmiyor
bide ben kilomu tutabilmek icin yiyorum yemessem hemen 2kgb felan veririm 1 günde
boyum 1.64
kilo 45

sadece kilo alınır dediiydim
...
hangi birine cevap yazsam ki...en iyisi öncelikle doktor adayı kardeşimize tşk ederim..ben doktora gittiğimde doktor bana dedi ki.kilo almak mı istiyorsun*napacaksın kilo almayı..*sağlığın yerinde mi?yerinde dedim..o zaman boşver kiloyu..düşün dedi sırtına 10 yük aldığını devamlı onu gezdireceksin dedi. vs bana ilaç yazacağına kilo almamam için beni ikna etti..başka bir doktora gittim..o da :sabah öğle ve akşam öğünlerinin arasına 3 öğün daha koy..6 öğün ye dedi..ama nasıl?kolay mı 3 ana 3 ara öğün yemek..mide kaldırmıyor..![Freude :] :]](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/pleased.gif)