Üyenin profilini 10 kişi ziyaret etmiştir :
Beste: Eskiden Bercesteydi sonra isimde tasarrufa gidip beste olarak değişmiş
derya: Klasik ve en çok rağbet gören Türk isimlerinden biri.. şahsi olarak tanımıyorum
yentür: hiç bir fikrim yok. belki eski bir üyedir nickini değiştirmiştir.
akalın: malesef tanımıyorum.
Geceler: ismini en çok gördüğüm ama hakkında pek fikrim olmayan üyelerden biri.. sağlam paylaşımlar yapıyor okuyoruz filan.
Güner58 : Nickine bakınca sivaslı olduğunu tahmin ediyorum.
Kul Tanesi: Çoğu zaman ismini kum tanesi okuyordum ama Kul'muş meğer. başka fikrim yok
Onur: Buranın sahibi.. karamanlıydı galiba.. iyi kibar çocuk
Terennüm: üfff şu tanımıyorum kelimesini yazmayı sevmiyorum ama maalesef tanımıyorum
Uhibbu: uhibbu.. bu ismi bir kağıda yaz otur düşün… ister ağla ister gül.. kendisiyle ilgili ağlanacak şeylerde hatırlayabilirsin gülecek şeylerde
sonuç itibariyle forum için gerekli ve forumda kendisi için gerekli…
Vahy16: kendisi hakkında bir fikrim yok ama nickinden bursalı olduğunu düşünüyorum
İsrâ: forumun kemikleşmiş üyelerinden biri
Beste: Eskiden Bercesteydi sonra isimde tasarrufa gidip beste olarak değişmiş
derya: Klasik ve en çok rağbet gören Türk isimlerinden biri.. şahsi olarak tanımıyorum
yentür: hiç bir fikrim yok. belki eski bir üyedir nickini değiştirmiştir.
akalın: malesef tanımıyorum.
Geceler: ismini en çok gördüğüm ama hakkında pek fikrim olmayan üyelerden biri.. sağlam paylaşımlar yapıyor okuyoruz filan.
Güner58 : Nickine bakınca sivaslı olduğunu tahmin ediyorum.
Kul Tanesi: Çoğu zaman ismini kum tanesi okuyordum ama Kul'muş meğer. başka fikrim yok
Onur: Buranın sahibi.. karamanlıydı galiba.. iyi kibar çocuk
Terennüm: üfff şu tanımıyorum kelimesini yazmayı sevmiyorum ama maalesef tanımıyorum
Uhibbu: uhibbu.. bu ismi bir kağıda yaz otur düşün… ister ağla ister gül.. kendisiyle ilgili ağlanacak şeylerde hatırlayabilirsin gülecek şeylerde
Vahy16: kendisi hakkında bir fikrim yok ama nickinden bursalı olduğunu düşünüyorum
İsrâ: forumun kemikleşmiş üyelerinden biri

nunla birlikte yaşlanıyorum burda..tuhaf bi cümle oldu kabul
..lakin kendisi forumun medar-ı iftarı :buba: