Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Çay ve ilaç takviyelerine rağmen geçmeyen öksürüğümümü,
Öksürüğün sebep olduğu sesimdeki çatallaşma ve kısılmalarımı ( korkuç bişey oldu sesim :) )
Yoksa bu hastalağı nerden bulduğunu bilmeyen kendimi mi protesto edeyim bilemiyorum :)

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
Sen şunu şimdi söylesen olmaz mı sana kek yaparım börekler tatlılar açarım :D

benii böyle kandirip börek tatli ve kek yapmayan katreyi protesto ediyorum :(:(

bu arada nurcum walla ben yollamadim virusu:) ben burdan baskasina vermistim :hehehe:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
aynen katiliyorum katrecime
bide beni zorla okula götürüp dersten kaciran arkdslarimi protesto ediyorum :hihi:

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Herşeyden önce özgür bir ülkede yaşıyorum,çoğunluğu müslüman olan bir ülke sözde!!..Ama ne özgürce okuyabiliyorum ne de dinimi gerektirdiği gibi yaşayabiliyorum..Gerçek olmayan ideolojilerin peşinde koşanlar fikirlerini istediği gibi haykırıyorken ve istedikleri şekilde yaşayabiliyorken ben fikrimi söylerken susturuluyor,hor görülüyor ve istediğim şekilde yaşayamıyorum.Özgür ülkemde hakkım olan okuluma girerken başımda bir perukla okuyabiliyorum.Yalan dava peşinde koşanlar bana gülerken ben hak davam için dua ediyorum,çalışıyorum..Ben ülkemde hür olamamayı,başkaları yalan davaları yaşarken hak olan dinimi hür olarak yaşayamamayı protesto ediyorum ve bilmelerini istiyorum elinizden geleni yapın ne başımdan başörtümü alabilirsiniz ne de Rabbimin nurunu bölebilirsiniz.Öyle ki Rabbim nurunu tamamlayacaktır....
Hulesa-i kelam öz vatanımda beni garip bırakanları protesto ediyorum...

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
İsyan edilenler aslında isyan edenlere istediklerini yaptırmışken , isyan edenlerin hala bana bunu yaptıramazsınız demelerini protesto ediyorum ...

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Zalimin zulmune gucu yettigi halde engel olmayan kisileri kurumlari, milletleri, devletleri, alayini en buyugunden protesto ediyorum.....

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
vakkas abimin bizi yanliz birakmasina vesile olanlari protesto ediyorumm.. :(:(

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Hoca ve Muftu gibi dini Muallimleri tiye alan fıkraları protesto ediyorum...

Üst Alt