nereye gelecedim can ammar bn burdayım zatiş..:)
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 27 Tem 2012 #31 nereye gelecedim can ammar bn burdayım zatiş..
Ehlen Ehlen Ve Sehlen Üyelik Tarihi 25 Mar 2012 Mesajlar 1,746 Aldığı Beğeniler 1,931 Konum Bitlis/Tatvan Takım Beşiktaş 27 Tem 2012 #32 Yok ßana İftara Gelmedim ondan küstüm sana sölesedin sana biraz ayırır idim
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 27 Tem 2012 #33 o akşam evde yoktum ben gelmiş kadar oldum kardeşim küsme inşAllah...
Ehlen Ehlen Ve Sehlen Üyelik Tarihi 25 Mar 2012 Mesajlar 1,746 Aldığı Beğeniler 1,931 Konum Bitlis/Tatvan Takım Beşiktaş 28 Tem 2012 #34 tamam ablam bi dahaki sefere geirseniz yemek ayırırız
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #35 tatlı getirdim abla iftara tatlı yiyeylim tatlı konuşalım Anca yeter hepimize Ramazanın konuğusun bundan kelli ayrılmak istemiyorum senden. Sorularımıza gelelim Ramazan nasıl geçiyor tatlı yapmayı bilirmisin hangisini seversin en çok ? EN*LERIN 'i paylaşırmısın En sevdigin yazar kimdir... en etkilendigin sure.. En sevdigin ilahi,türkü En sevdigin söz en sevdiğin renk en sevdiğin çiçek en güzel geçirdiğin yaş... en sevdiğin insan karakteri en son okuduğun kitap En çok kimi özledin... en son... yaptim en sevdigin ev isi Seni ne kızdırır ne sevindirir İstanbulda en sevidiğin yerler Nereden aramıza katılıyorsun yenidendogus sorulari yenidendogus la nezaman ve nasil tanistin? yenidendogus' un hayatindaki yeri? Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler.. birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin.. irtibat halinde oldugun üyeler... Forumda hic unutmam bi kere.. dün gibi hatirlarim... dedigin seyler varmı
tatlı getirdim abla iftara tatlı yiyeylim tatlı konuşalım Anca yeter hepimize Ramazanın konuğusun bundan kelli ayrılmak istemiyorum senden. Sorularımıza gelelim Ramazan nasıl geçiyor tatlı yapmayı bilirmisin hangisini seversin en çok ? EN*LERIN 'i paylaşırmısın En sevdigin yazar kimdir... en etkilendigin sure.. En sevdigin ilahi,türkü En sevdigin söz en sevdiğin renk en sevdiğin çiçek en güzel geçirdiğin yaş... en sevdiğin insan karakteri en son okuduğun kitap En çok kimi özledin... en son... yaptim en sevdigin ev isi Seni ne kızdırır ne sevindirir İstanbulda en sevidiğin yerler Nereden aramıza katılıyorsun yenidendogus sorulari yenidendogus la nezaman ve nasil tanistin? yenidendogus' un hayatindaki yeri? Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler.. birini yenidendogus a üye yapmak icin ne söylersin.. irtibat halinde oldugun üyeler... Forumda hic unutmam bi kere.. dün gibi hatirlarim... dedigin seyler varmı
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #36 Hepsine passs..
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #37
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #38 şaka şaka sen üzülme kıyamam siye bazılarına cvp veririm hepsine deyil ama olarmı
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #39 Olar ablacık Başla.
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 2 Ağu 2012 #40 Hele bi aç karnımı doyurayım aç karına nası cvp vereyim bunlara )