Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Abicim,ilginiz için tşk Ler...İlk önce şunu söyleyeyim..Reklamlara karşı değilim böyle uygunsuz reklamlarınız için görevli arkadaşlar daha dikkatli olurlarsa bu nahoş görüntülerde olmayacakdır inş.
Reklama gelince Tatil Reklamıydı...Deniz ve bayan portesi vardı dersem ne demek istediğimi anlarsınız sanırım..İnanın sitenin ismini anımsamıyorum..
Denk gelirse bildiririm inş..Tekrar tşk Ler saygılar...

Aynı reklama sabahtan beri şahit oluyor gözlerim..inşaALLAH site ismini yakalarım;)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EkSen
Ailenizin üyesi :)

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Konu açmama ilk sebebiyet veren yarı çıplak bir hatunun çeşit çeşit uzanmış pozları ekrana gelmiş olması..Neyin reklamı bilmiyorum ama yakalarsam bir daha yazarım..ikincisi ise bursa sevgili bulma sitesinin reklamı..
Daha çok dikkat edilirse inanın forumun kalitesi ve safı dahada belirginleşecek..Teşekkür ederim alakanız için..
ne kadarda dikatlisiniz o kadar tikladimm siteye ilk defa orda reklam verildigini farkettimmm:)))ben direk sayfayi asa indirip iletilere baktigim için farketmedim sanirimm...:Smiley (74):

Deli-Divane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
reklamlar simdi dikkatimi çekmeye basladi :D yaf aslinda çokta yukarda reklamlar.. siteye ilk girenlerin o reklamalrla sitenin bir alakasi oldugunu dusunecekleriniii sanmiyorumm hiç :)kaldirilsa guzel olurda herkesin dikkatini bu kadar çok çekmiyordur bence,çunku konular için sayfayi illa asa indiriceksiniz o zaman bisi gozukmuyor zaten ;)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bahsi geçen reklamı kaldırdım.

Üst Alt