Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Zeytin
Yeşili
23
Eylül Sakin ve yumuşak mizaçlıdır. Şiddeti sevmez, kavgadan her zaman uzak durur. Yerine göre davranmasını ve konuşmasınıiyi bilir. Hassas, nazik ve neşelidir. Kıskançlıktan hoşlanmaz. Adaletduygusu gelişmiştir.

Mor
24 Eylül-
3 Ekim Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçece i belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk de işir.

Canakkı
24 Eylül-
3 Ekim
Sorumluluk taşır. Yetersizlik kompleksi vardır. Gösterişi sever.

Lacivert
4-13
Ekim Dikkat çekici, zevkli, yaşamayı seven ve hayata ba lı bir tiptir. Genellikle yaptı ı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdı ı zaman çokzor affeder.

Ban

4 -12
Ekim Duygusaldır, zor işte arkaya bakmaz. Aşk tutsa ıdır

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Gümüş
14-23
Ekim Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelli i vardır. Kolay ö renir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.

Cemiş
13 -23
Ekim Altıncı hissi kuvvetlidir. Uygun zamanı seçmekte üstüne yoktur.

Beyaz
24 Ekim-
11 Kasım Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden de çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini di er insanlardan farklı ve üstün görür

Batık
24 Ekim-
1 Kasım
Çift karakterli, cesur, gaddar, önderdir. Mükemmel arkadaştır.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hırtlı
2 -12
Kasım Çabuk karar verir ve kararlarını bozmaz. Suç komplekslidir.

Altın
12-21
Kasım Neyin do ru neyin yanlış oldu unu bilir. Neşeli, adil ve dışa dönüktür. İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzlu a kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradı ını bulmakta güçlük çeker.

Tutamış
13 -22
Kasım Dinci, idealist, de işkendir.Mistik konulara meraklıdır.

Krem
22 Kasım-
1 Aralık Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve ço unlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Do rusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

Uslu
23 Kasım-
2 Aralık Objektiftir. Hoşgörülü, gözlemci, otoriter bir yapısı vardır.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Gri
2-11
Aralık Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Başkalarının gününü aydınlatır, do ru sözü do ru yerde söyler

Kutas
3 -12
Aralık Mistik, sabit fikirli ve kıskançtır. Anlaşılamaz huylara sahiptir.

Kestane 12-21
Aralık Zeki, güçlü, ba ımsız ve ne yapaca ını bilen biridir. Sosyal olmayı sever, ancak başkalarını düşünmeden kendi bildi ini de yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına ra men tembelli i de sever.

Tusanak
13 -21
Aralık

Güçlü bir karakteri vardır. İktidarcıdır. Emir vermeyi sever.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Nefti
22 Aralık Zevklidir , görünüşüne çok önem verir, materyalist de denebilir. Hayatı ve kariyeri için çok düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Liderlik, ruhunda vardır. Arkadaş edinmekte üstüne yok.

Tutar
22 Aralık-
1 Ocak
Zor durumlardan kolayca çıkar. Sık küser. Arkadaşı azdır.

Kırmızı
23 Aralık-
01 Ocak Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir, ama arada mutsuz oldu u anlar da yok de ildir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

--------------------------------------------------------------------------------

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı *perwerder*
Hırtlı
2 -12
Kasım Çabuk karar verir ve kararlarını bozmaz. Suç komplekslidir.

Altın
12-21
Kasım Neyin do ru neyin yanlış oldu unu bilir. Neşeli, adil ve dışa dönüktür. İnsanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzlu a kapılır. İlişkilerinde hassastır, bu yüzden aradı ını bulmakta güçlük çeker.

Tutamış
13 -22
Kasım Dinci, idealist, de işkendir.Mistik konulara meraklıdır.

Krem
22 Kasım-
1 Aralık Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve ço unlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Do rusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

Uslu
23 Kasım-
2 Aralık Objektiftir. Hoşgörülü, gözlemci, otoriter bir yapısı vardır.
demek benim rengim kremmiş sayılan özellikler bende fazlasıyla mevcut sagol perwerder kardeş

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
24 A ustos-
2 Eylül Hareketli ve sportiftir. Başkalarını kendine yaklaştırmaz, kimseyle kolay kolay yakınlık kurmaz, kuramaz. Ancak buna ra men çabukaşık olur. İdeal olanı bulana kadar da arayışını sürdürür.

Sınçıma
24 A ustos-
1 Eylül Şerefli, dürüst, insancıl, yaratıcı, zeki ve otoriterdir

benim 26 agustosta dogum günüm var bunlardan hangisi benim burcum ?( cok karisik bisey anlamadim

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Perwerder Burçlarla ilgili biri yorum yapacak denseydi herhalde en son seni düşünürdüm.. :) Senin gibi karizmatik bir hemşerimin burçlarla ilgilenmesi ilgimi çekti :) Bana uzak gelmiştir burç harç mevzuları... Kimilerinde ise tam bir hastalık halini almış Astroloji bilimi ilginç :rolleyes:

yaw inan ki hiç olmaz burçlarla iligim benim burcum ne bile bilmiyorum ama bana gelen bu -e-maili aktardım belki ilgisi olanlar vardır diye ama yanlış anlaşıldık her neyse.......konuyu açtık birkere ... :(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Pembe
25 Ocak-
3 Şubat Her zaman yapabilece inin en iyisini yapmaya çalışır. Di er insanları korumayı ve onlara yardım etmeyi sever.=burası biraz uymuş
Ancak zaman zaman olumsuz düşüncelere sahiptir. =burası uymuş
Masallardaki gibi bir aşk ister.= ama burası hiç uymamış

Ama hayatımda hiç pembe rengi kullanmadım :rolleyes:

Üst Alt