Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm selam sizi başka sitelerden tanıyorum gerçekten ilahi ve ezgi arşiviniz bir hayli geniş burda da paylaşırsanız sevinirim hoşgeldiniz tekrar...

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Ve aleyküm selam enderhafizim kardesim hosgeldiniz...sefalar getirdiniz.....

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
VealeykÜmselam enderhafizim kardeŞ aİlemİze hoŞgeldİn.
Fatsali abİmİze teŞekkÜrler tavsİye İÇİn.

enderhafızım

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
arkadaslar mültimedya ilahi ezgi bölümüne giremiyorum neden pm için bile 100 mesaj istiyo

bunlar bana sacma geliyo...

buradada paylasırsın inş da paylasmak için kolaylık isterem..;:)yoksa no proglem bende:)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
admin kardeşimle görüşürüz bu konuyu değerli kardeşim....inşallah hayırlısı ile hallederiz........

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
arkadaslar mültimedya ilahi ezgi bölümüne giremiyorum neden pm için bile 100 mesaj istiyo

bunlar bana sacma geliyo...

buradada paylasırsın inş da paylasmak için kolaylık isterem..;:)yoksa no proglem bende:)

Eğer ki 100 mesaj isteniyorsa vardır bir sebebi saçma deyip kestirip atmak çok kolay sordunuz mu neden yapılmış diye ? ....

enderhafızım

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray

Eğer ki 100 mesaj isteniyorsa vardır bir sebebi saçma deyip kestirip atmak çok kolay sordunuz mu neden yapılmış diye ? ....

bureaya sormadım ama kaç yıldır sanalda yım ve aynısını arkadasım baktığımız forumda da yapmıstık..;):)ama 100 çok yapılıyosa en fazla 50 kafi gibi...::)neyse peki neden ilahi bölümünü göremiyorum..

Üst Alt