Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı yarali-gönül
bende kullandim :D
insallah yasak olur ama önde bile gitsek bizi kim dinler :(

Belki hayir diyenler,acaba biz nerde yanlis yapiyoruz diye kendilerini sorguya cekerler.Ulkemizde de icme oraninda azalma olur...

Rabbim onlari islah eylesin
Oy kullanildi :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı zeyno
Fikri olmayanlar bana çok ilginç geliyor.

ben de bunu dile getirecektim ama siz benden önce yazmışsınız..şaşılacak bir durum hakikaten..oldum olası karasızları sevmem.. X(

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Evet = 60.53 % (57646)
Hayır = 39.17 % (37304)
Fikri yok = 0.30 % (285)

Son durum bu arkadaşlar Hala oyunu kullanmayan varsa kullansın farkın daha fazla olması lazım biz %99'u Müslüman olan bir ülkeyiz....

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Haberdar ettigin icin sagol kardes.Rabbim razi olsun,oy verilmistir...

ExELaNcE kardes ben cok karasizimdir.Bu durumda benden nefret etmis mi? oluyosun. ?( :) Saka biyana bende bu huyumu sevmiyorum acigi...Rabbim kolaylik versin cümlemize...sevgiyle kalin...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
5/Maide/90. Ey iman edenler! şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz.

16/Nahl/67. Hurma ve üzüm gibi meyvelerden hem içki hem de güzel gıdalar edinirsiniz. Işte bunlarda da aklını kullanan kimseler için büyük bir ibret vardır.

47/Muhammed/15. Müttakîlere vâdolunan cennetin durumu şöyledir: Içinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenlere lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır. Orada meyvelerin her çeşidi onlarındır. Rablerinden de bağışlama vardır. Hiç bu, ateşte ebedî kalan ve bağırsaklarını parça parça edecek kaynar su içirilen kimselerin durumu gibi olur mu?

76/El-Insan 6. (Bu,) Allah'ın has kullarının içtikleri ve akıttıkça akıttıkları bir pınardır. Orada koltuklara kurulmuş olarak bulunurlar; ne yakıcı sıcak görülür orada, ne de dondurucu soğuk.

37/Es-Saffat 43. Naîm cennetlerinde .
37/Es-Saffat 44. Tahtlar üzerinde karşılıklı otururlar.
37/Es-Saffat 45. Onlara pınardan (doldurulmuş) kadehler dolaştırılır.
37/Es-Saffat 46. Berraktır, içenlere lezzet verir.
37/Es-Saffat 47. O içkide ne sersemletme vardır ne de onunla sarhoş olurlar.
37/Es-Saffat 48. Yanlarında güzel bakışlarını yalnız onlara tahsis etmiş, iri gözlü eşler vardır.
37/Es-Saffat 49. Onlar, gün yüzü görmemiş yumurta gibi bembeyazdır.
4/Nisa/57. Inanıp; iyi işler yapanları da, içinde ebediyen kalmak üzere girecekleri, zemininden ırmaklar akan cennetleresokacağız. Orada onlar için tertemiz eşler vardır ve onları koyu (tatlı) bir gölgeye koyarız.

içki yasağını sonuna kadar destekliyorum.....faydası olmayan herşey yasak olmalı...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de kullandım arkadaşlar..

Önayak olandan Allah cc Razı olsun..

Üst Alt