Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı mihri-ban
selamün aleyküm arkadaşlar bende yeni kayıtlı acemi bir üyeyim yanlız site hakkında fazla bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim birde bazı şeyleri bulmakta zorlanıyorum çok karışık yada yeniyim ondandır

mihriban kardesim site hiç karısık degil ama sen yeni oldugundan biraz zorluk çekmen normaldir ne yapmak istiyorsan bize yaz özelden yada genelden yardımcı olalım ;)

ukab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamunaleyküm ben yunus emre

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamun aleykum tebessüm kardeş. hakkınızı helal edin. iş ve okulumun yoğunluğundan yaklaşık bir haftadır sitede yokum. eski portaldan tanışıyormuyuz diye sormuşsunuz. islamicportaldan bahsediyorsanız ben oraya pek uğramazdım. selametle kalın inşaallah..

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hoşgeldin kardeş baktım herkes söylemiş bi ben kaldım bende söyleyeyim dedim gerçi bende yeniyim kimse bana hoşgeldin demedi iki kişinin dışında

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
HOŞ GELDİNİZ.FAYDALI KATILIMLARDA BULUNMANIZI DİLİYORUM.SELAM VE DUA İLE.
SİTEYİ ANLATIN DİYE ARKADAŞ SİTE İÇİ YARDIMLAŞMAYA TIKLARSAN ORDA SORACAGIN SORULARA CEVAP VERİLEBİLİR.SELAMETLE

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SİZ DE HOŞ SAFA GELMİŞSİNİZ KARDEŞİM. HAKKINIZI HELAL EDİN BİRAZ GEÇ OLDU AMA ÜNİVERSİTEDE OLDUĞUMUZ İÇİN YOĞUN OLUYORUZ İŞTE.. SİTEDEKİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİN ADINA TEKRAR HOŞĞELDİNİZ..

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
MAXİMİLİAN ABİCİM HAKKINIZI HELAL EDİNİZ. SİZİNLE BAŞLANGIÇ İYİ OLMAMIŞ GİBİYDİ. AMA İNANIN SİZE KIRGIN FALAN DEĞİLİM.. HADDİMİZİ AŞTIKSA AF BUYURUN.. HOŞ BULDUK ABİ..

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hem Ubeyde Hemde Mihriban kardeşlerim hoş geldiniz sitemize.

Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

:)

Ubeyde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ŞAHSIMA GELEN 'hoş geldin' tebriklerine cevaben ; Allah hepinizden razı olsun.. biz de hoş safa bulduk.. birbirimize çok dua edelim kardeşlerim. MÜSLÜMANLARIN BUGÜN OLDUĞU KADAR, HİÇBİR ZAMAN BU KADAR DUAYA İHTİYACI OLMAMIŞTI.. SELAMETLE KALIN..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ve aleykumselam mihri-ban ve ubeyde kerdelserim hosgeldniz hayirlara vesile olur ins.site aslinda karisik degil ilk gelindiginde bu normal alisinca cok net olgunu görüceksin ins. Allah c c aemanet olun.... sevgiyle kalin...

Üst Alt