Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
çözemediğim bir soru için yöneticilerden yardım istesem :tıktık:
yeni oluşuma vererek izah eder Misiniz acaba :gulver:

konuyu açan arkadaş
30.01.2010, 11:30
tarihinde açmış

günümüzden önce en son hoşgeldin mesajının tarihi ve sahibi bu kardeş =

10.03.2010, 15:04 has43
bu tarihtede (bikaç gün önce yani )
19.02.2011, 23:17 serpil
kardeş konuyu bir senenin üzerine güncellemiş... işin ilginç tarafı güncellemeden sonra kimse tarihe bakmamış anlaşılan ki hoşgeldin mesajları ardı ardına yazılagelmiş...

aklıma takılan şu güncelliğini kaybetmiş konular güncellemek yasak değilmiydi yani çok önemli konuları güncellemek yasak kapsamında ama son mesajın üzerinden bile bir sene geçmiş tanışma konusunu güncellemek hoş mu görülüyor eğer öyleyse bu bir çelişki değil mi ?

konuyu açan arkadaşın son mesaj tarihine bakamadım ama eminimk
i onun tarihi bile oldukça eskidir... Sormakla hata ediyorsam kusura bakmayın ama gerçekten takıldım zannederim bir farkedilememe durumu var Öyle mi efendim :bilmem: :gulver:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Arora konuyu açandan sonra yeni üye olan arkadaş eski bir konuya yazmış.. bizde ona hoşgeldin dedik:)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Arora konuyu açandan sonra yeni üye olan arkadaş eski bir konuya yazmış.. bizde ona hoşgeldin dedik:)

yeni geLen bir karde$imiz konuyu günceLLemi$ki o yüzden herkes ho$geLdin demi$ ArorA karde$im.. arkada$imiz yeni oLdugundan eski bir konuya yazmi$, biLememi$ herhaLde... bu yüzden sorun te$kiL etmiyor..

Üst Alt