çözemediğim bir soru için yöneticilerden yardım istesem :tıktık:
yeni oluşuma vererek izah eder Misiniz acaba
konuyu açan arkadaş
günümüzden önce en son hoşgeldin mesajının tarihi ve sahibi bu kardeş =
aklıma takılan şu güncelliğini kaybetmiş konular güncellemek yasak değilmiydi yani çok önemli konuları güncellemek yasak kapsamında ama son mesajın üzerinden bile bir sene geçmiş tanışma konusunu güncellemek hoş mu görülüyor eğer öyleyse bu bir çelişki değil mi ?
konuyu açan arkadaşın son mesaj tarihine bakamadım ama eminimk
i onun tarihi bile oldukça eskidir... Sormakla hata ediyorsam kusura bakmayın ama gerçekten takıldım zannederim bir farkedilememe durumu var Öyle mi efendim

yeni oluşuma vererek izah eder Misiniz acaba

konuyu açan arkadaş
tarihinde açmış30.01.2010, 11:30
günümüzden önce en son hoşgeldin mesajının tarihi ve sahibi bu kardeş =
bu tarihtede (bikaç gün önce yani )10.03.2010, 15:04 has43
kardeş konuyu bir senenin üzerine güncellemiş... işin ilginç tarafı güncellemeden sonra kimse tarihe bakmamış anlaşılan ki hoşgeldin mesajları ardı ardına yazılagelmiş...19.02.2011, 23:17 serpil
aklıma takılan şu güncelliğini kaybetmiş konular güncellemek yasak değilmiydi yani çok önemli konuları güncellemek yasak kapsamında ama son mesajın üzerinden bile bir sene geçmiş tanışma konusunu güncellemek hoş mu görülüyor eğer öyleyse bu bir çelişki değil mi ?
konuyu açan arkadaşın son mesaj tarihine bakamadım ama eminimk
i onun tarihi bile oldukça eskidir... Sormakla hata ediyorsam kusura bakmayın ama gerçekten takıldım zannederim bir farkedilememe durumu var Öyle mi efendim