Hoş buldum..Teşekkür ederim. Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın gönül muradını ferahlığını versin..kardeşim.Ve aleyküm selam.Hoşgeldiniz
Hoş buldum..Teşekkür ederim. Rabbim razı hoşnut olsun senden haneni bereketli huzurlu neşeli kılsın gönül muradını ferahlığını versin..kardeşim.Ve aleyküm selam.Hoşgeldiniz
vayyyt ağzı dualı kardeşim. eyvallah allah razı olsunBende memnun oldum kardeşim teşekkür ediyorum Rabbim razı hoşnut olsun sizden hanenizi bereketli huzurlu neşeli kılsın

Rabbim dünya ahirde selâm ile karşılanan kul kılsın..teşekkürler kardesimVe aleykumusselam
Teşekkür ederim ???? tekrar aranızda olmak güzel. Tıpkı hazine bulmak gibi..Hoş sefa geldiniz @fadikhatun Eski üyeleri tekrardan görmek ne güzel...
Teşekkür ederim sefâ buldum kardeşim.. ???? Rabbim hanenizi cennet sizi ailenizi hanenizde misafir olanları cennet ehli kılsın..Hoş geldin tekrardan hayırlı olsun canım ????
Dua etmeyi severim fatih kardeşimvayyyt ağzı dualı kardeşim. eyvallah allah razı olsun![]()
Amin cümlemize.Allah razı olsun.Dualarda buluşmak dileğiyle..Teşekkür ederim ???? tekrar aranızda olmak güzel. Tıpkı hazine bulmak gibi..
Rabbim sizi dünya ahirde sıkıntılardan uzak iki cihanin güzelliklerini versin