Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ssofi abim rabbim hayırlı hizmelere ortak eylesin insaAllah ne güzel hadi hayirlisi...

ilk basta yayin tam gelmesede şimdi çok şükür yayın güzel gidiyor rabbim hayırlı hizmet kanalların sayılari çoğaltsin

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hayırlı uğurlu olsun kurbanım semerkand tv'ye semerkand rumuzlu abdullah abiyle birlikte gittik. ben korkuyorumki millet artık sohbet dinlemeye camiye yada okuma evlerine gitmeye gerek duymayacak :D çünkü zamanımız insanı için gerekli olan bütün konular tüm ayrıntılarıyla işin uzmanları tarafından ele alınıyo. bu arada size bi müjdemi desem yoksa yoksam sürprizmi desem ne desem bilmemki. bana bir program sunmak için deneme çekimi yapmaya çağırdılar. bakalım artık hayırlısı...(:(:

Senin adına sevindim kurban hayırlıs olsun bakalım:)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
hayırlı uğurlu olsun kurbanım semerkand tv'ye semerkand rumuzlu abdullah abiyle birlikte gittik. ben korkuyorumki millet artık sohbet dinlemeye camiye yada okuma evlerine gitmeye gerek duymayacak :D çünkü zamanımız insanı için gerekli olan bütün konular tüm ayrıntılarıyla işin uzmanları tarafından ele alınıyo. bu arada size bi müjdemi desem yoksa yoksam sürprizmi desem ne desem bilmemki. bana bir program sunmak için deneme çekimi yapmaya çağırdılar. bakalım artık hayırlısı...(:(:

Senin adına sevindim kurban hayırlıs olsun bakalım:)

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rabbim hayirli ugurlu etsin kanalimizi insALLLAH....özlem sona erdi hamdolsun.....

Dilemin`Desi

Asude Bir Şafak

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Fetih gününde açıldı elhamdulillah.Rabbim hayırlara vesile kılsın.

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah razı olsun abim şimdi izliyorum kanalımızı çok faydalı olacağına inanıyorum

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Hayırlı olsun inşallah ama bizleyemıyoruz kurban yaa bizde çekmiyor.bizde netten izlemeye calısıyoruz ama tvdekı gıbı olmuyor.cok denedık .hergelenede denettık ama olmadı olmuyor..

Saitbaki

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
aLLahu teaLa daim eder inşaaLLah :Smiley (54):

Üst Alt