ya rabbi sen merhametlilerin en merhametlisisin kimsesinlerin sahibisin
ya rabbi bütün yaratıklarının şerrinden yalnız sana sığınırım bütün acizliğimle
beni bana nefsime bırakma ben yolumu şaşırdığımda bana doğru yolu göster ALLAH ım
seni anmadığım düşünmediğim her bir saniyeden her bir dakkadan saatttan her bir andan sana sığınırım bizlere bu kadar nimeti verdiğin için sonsuz hamdlar olsun sana hakkıyla şükretmeyi her nimetin hakkını veren kullarından eyle
o mahşer gününde bize rahmetinle bak bizi doğru yolda rıza-i rahimin yolunda istikamet edenlerden eyle
seni zikredecek zaman vakit ayırmam için bana yardım et ALLAH ım
son nefesimizi senin rızan için vermeyi nasip et ölünceye kadar ihlaslı olan kullarından eyle
son nefesimizde kamil imanla senin huzuruna gelmeyi nasip ye rahim ye rahman
ya rabbi bütün yaratıklarının şerrinden yalnız sana sığınırım bütün acizliğimle
beni bana nefsime bırakma ben yolumu şaşırdığımda bana doğru yolu göster ALLAH ım
seni anmadığım düşünmediğim her bir saniyeden her bir dakkadan saatttan her bir andan sana sığınırım bizlere bu kadar nimeti verdiğin için sonsuz hamdlar olsun sana hakkıyla şükretmeyi her nimetin hakkını veren kullarından eyle
o mahşer gününde bize rahmetinle bak bizi doğru yolda rıza-i rahimin yolunda istikamet edenlerden eyle
seni zikredecek zaman vakit ayırmam için bana yardım et ALLAH ım
son nefesimizi senin rızan için vermeyi nasip et ölünceye kadar ihlaslı olan kullarından eyle
son nefesimizde kamil imanla senin huzuruna gelmeyi nasip ye rahim ye rahman