Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
Siz neden benim görüşlerimden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki? Burası bir tartışma platformu herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.

Yaşar Nuri Hoca'yı severim doğru ama sosyete hocası mı onu bilmem ben sadece kitaplarını okurum ya da tv de programı denk gelirse izlerim. Özel hayatı beni ilgilendirmez.

Zekeriya Beyazı hiç dinlemedim uzun zamandır çünkü bana hitap etmiyor o yüzden onun hakkında da yorum yapamayacağım.

Ben değişik görüşleri dinlemeyi tercih eden biriyim. En doğrusunu da akıl süzgecimle kendim seçmeyi uygun buluyorum.

Sizlerin bazı konularda görüşleri farklı biliyorum ama olsun sonçta cidden merak ettiğim için sordum şeriat çünkü herkes tarafından farklı yorumlanıyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

430938_338693706165150_150813641619825_1089779_252360028_n.jpg

gerçekçi

Gerçekçi Üye

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Sevgi değer kardeşlerim emeklerinizden ve hoş görünüzden pek memnun oldum Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin .Amin.
"Benimki benim ,seninki de senin !
Bu ŞERİATTIR...
iKİNCİSİ;Seninki senin ,benimkide senin !
Bu Tarikat
ÜÇÜNCÜSÜ ;Ne benimki benim ,nede seninki senin ...Her şey ALLAH'IN!..
Bu da HAKİKATTIR...(N.F.Kısakürek)

Allah'a Emanet Olunuz.

Ve Aleykümüsselam

En güzel cevabı siz vermişsiniz, kısa ve öz fakat bir o kadar da anlamlı.

Teşekkür ederim, siz de Allah'a emanet olun!

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
“Hah biz sana çok muhtaçtık. Niye gelmedin? Aman gel, ne olur gel. Gelsen ne olur gelmesen ne olur. Türkiye irtifa mı kaybeder?”

Gerçekçi bu sözü neden üstünüze alındınız ki?,doğrusu merak ettim ben o sözü Sefofen'e söylemiştim,her söylenen sözü üstünüze alınırsanız vallahi erken yaşta ihtiyarlarsınız maazallah söylemedi demeyim ha bu arada tam 56 yaşındayım 6 torun sahibiyim vede sizden bayağı büyük yaştayım selametle kal "Gerçekçi"

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Rabb'im esirgesin valla ömür dediğin o kadar çabuk geçiyor ki sanki dün doğdum bugün çocuğum ve yarın öleceğim ,bu günlerimizin değerni bilelim inşallah..

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Hayırlı geceler bayanlar maşallah, yaşlar neyse neyde gönüllerimiz genç ve huzurlu olsun.Cümleten Allah'a Emanet Olunuz.

Üst Alt