Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Sessizliğim'de hep uzaktır sana parmak uçlarım.
Takım
Galatasaray
Hocam bizim dersler ne oldu çürüdük beklemekten telefonumuzun kamerası çizildi neredeyse:kackac::D
Gerçi telefonla çekmek için bazı dökümanlar paylaşmıştım ama yinede istiyorsanız telefonunuzun markasını söyleyin ben ona göre ayarları size söyleyeyim:)

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Takım
Galatasaray
Huawei P20Pro (: şimdiden teşekkür ederiz hocam
Ya mübarek bu telefonla ne fotolar çekilir varya.:)Kameranın kralı var elinizde.Dünyada ilk olan Leica üçlü kamera sistemi bu telefonda bulunuyor onun için çok iyi kareler çekersiniz..

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Ya mübarek bu telefonla ne fotolar çekilir varya.:)Kameranın kralı var elinizde.Dünyada ilk olan Leica üçlü kamera sistemi bu telefonda bulunuyor onun için çok iyi kareler çekersiniz..

Valla sayenizde ne kadar beceriksiz olduğumu da ifşalamış oldum hocam sağolun ???? ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi ama :D

Sessizliğim

^^Lâl Akşamlarında^^

Aldığı Beğeniler
5,442
Takım
Galatasaray
Valla sayenizde ne kadar beceriksiz olduğumu da ifşalamış oldum hocam sağolun ???? ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi ama :D
Est dediğiniz gibi bilmemek ayıp değil.Gönderdiğim ayarları yaparsanız çok iyi netice alırsınız..

Üst Alt