- Aldığı Beğeniler
- 5,442
- Takım
- Galatasaray
Gerçi telefonla çekmek için bazı dökümanlar paylaşmıştım ama yinede istiyorsanız telefonunuzun markasını söyleyin ben ona göre ayarları size söyleyeyimHocam bizim dersler ne oldu çürüdük beklemekten telefonumuzun kamerası çizildi neredeyse![]()
Gerçi telefonla çekmek için bazı dökümanlar paylaşmıştım ama yinede istiyorsanız telefonunuzun markasını söyleyin ben ona göre ayarları size söyleyeyim![]()
şimdiden teşekkür ederiz hocamYa mübarek bu telefonla ne fotolar çekilir varya.Huawei P20Proşimdiden teşekkür ederiz hocam
Ya mübarek bu telefonla ne fotolar çekilir varya.Kameranın kralı var elinizde.Dünyada ilk olan Leica üçlü kamera sistemi bu telefonda bulunuyor onun için çok iyi kareler çekersiniz..

Est dediğiniz gibi bilmemek ayıp değil.Gönderdiğim ayarları yaparsanız çok iyi netice alırsınız..Valla sayenizde ne kadar beceriksiz olduğumu da ifşalamış oldum hocam sağolun ???? ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi ama![]()
En kısa zamanda gün yüzü gördüğüm ilk vakitte deneyecem mutlaka kardeşim çok sağol ????Est dediğiniz gibi bilmemek ayıp değil.Gönderdiğim ayarları yaparsanız çok iyi netice alırsınız..