Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
aşk evliliği ise bu nasıl olucak
dinen bir erke ve bayanın
dini nikahı olmadan bir araya gelmesi haram iken görmediğin tanımadığın huyunu suyunu bilmediğin bir kişiye nasıl aşık
olablirsiniz? önce bunun izahını yaparsak ozaman evliliği katogorileştirebiliriz..

Zehra abla sanırım siz hiç Türk Filmi izlemediniz, Kara sevda diye kavram var orada, ki ilk görüşte aşık olmak gibi birşey. Kara sevdaya tutulan kişi başka hiçbirşey düşünemez yani kafası başka şeye çalışmaz daha da yani tam bir salaklık hali : )

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
valla ben de aşk evliliği yaptım ama ayaklarım havalarda gezmedim hiç
yani yeri gelince mantığımı da kullandım
Allah'a çok şükür çok mutluyum evleneli uzun zaman oldu
şimdi bunu mantığa mı bağlamalı aşka mı bilemiyorum
en iyisi şöyle diyelim
mantık ve aşk bir arada olursa mutluluk olur
ikisi de birbirini tamamlar diye düşünüyorum

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Zehra abla sanırım siz hiç Türk Filmi izlemediniz, Kara sevda diye kavram var orada, ki ilk görüşte aşık olmak gibi birşey. Kara sevdaya tutulan kişi başka hiçbirşey düşünemez yani kafası başka şeye çalışmaz daha da yani tam bir salaklık hali : )

bak seninde dediğin gibi anca bunlar türk filimlerinde olur... gerçek hayatta bunların hepsi masal..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Mantıklı bir Aşk evliliği isterim.:buba::tatil:

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
Aşk da tıpkı ELİF gibidir, isminde gizlidir. Ama okunmaz, o olmadan da besmele sese gelmez, o herşeyin içindedir,hiçbirşeyde görülmez..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Mantık daha ön planda bence...Faniye aşk diye birşey yok ama evlilikte sevgi olmalı...Sadece mantıklada yürümez diye düşünüyorum...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
:) bende yeni evli biri olaraktan mantık diyorum fakat bu çok farklı bişey mesela bende eşimle görücü usulü evlendim önce mantığımla karar verdim istediğim özellikler kendisinde vardı kabul ettim ama tabiki ilk görünce zaten o sıcaklık kalbinize düşüyor buna aşk demiyorum tabiki sevgi zamanla oluşuyor beraber geçirdiğiniz vakitler sizi sımsıkı birbirinize bağlıyor onun için
önce mantık diyorum sonra yaşanmışlıklar aşkı ortaya çıkarıyor tanıdıkça seviyorsunuz iyisiyle kötüsüyle
Rabbil Ala herkese rızasına uygun evlilik nasip etsin kardeşlerim
dua ile :)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Mantıklı bir Aşk evliliği isterim.:buba::tatil:

en güzeL cevap oLmu$ evet..
evveLa mantiga sigmaLi... mantigina sigdiramadigin bir$eye kendini kaptirmak aptaLLik oLur...
iLk görü$te a$k diye bir$ey'de yoktur... insan zamanLa sevebiLir anca...

Üst Alt