Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
yorumluyorum
efenim yazılar okadar hızlı geçiyordu ki önümden yetişmek için gözlerim takipte baya zorlandı biraz daha yavaş ve olsa diyorum dikkate alırsan eğer...
vee
ilk oması hasebiyle gayet hoş Allah şevkini attırsın onur tebrikler ...

not: bir de şu mesajlarımızı neden değiştiremiyoruz bilmem kaç dakka içinde değişmesi gerekiyormuş... niye
itiraz ediyorum bu uygulamadan memnun değilim daha önce Hayrullah'a sölemiştim düzelmişti ama gene aynı olmuş bakıyorum
rica ediyorum bir ilginenin lütfen X(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
itiraz ediyorum bu uygulamadan memnun değilim daha önce Hayrullah'a sölemiştim düzelmişti ama gene aynı olmuş bakıyorum
rica ediyorum bir ilginenin lütfen

bazı forumlarda hiç değiştiremiyorsun..buna da şükür..ama adminlere söylemek lazım..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
masaALLAH.. Onur karde$imiz ExeLance hocamizdan iLham aLmi$ :)
SaoLasin Karde$.. iLk caLi$man oLmasina rahmet baya ba$ariLi..
Devamini bekLiyoruz insaALLAH =)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : TebessüM
yorumluyorum
efenim yazılar okadar hızlı geçiyordu ki önümden yetişmek için gözlerim takipte baya zorlandı biraz daha yavaş ve olsa diyorum dikkate alırsan eğer...
vee
ilk oması hasebiyle gayet hoş ALLAH şevkini attırsın onur tebrikler ...
Teşekkür edeiyorum azda olsa begenmişsin :D:D Biraz aha ilham geldi

not: bir de şu mesajlarımızı neden değiştiremiyoruz bilmem kaç dakka içinde değişmesi gerekiyormuş... niye
rica ediyorum bir ilginenin lütfen X(
Bu konu hakkında bize pek birşey söylemek düşmez bu adminlerimizin almış oldugu kararlardır saygı duyarım..5 dk içinde degiştirebiliyorsunuz mesajlarınızı önemli birşey degişecekse görevlilere söyleyerek degiştirtebilirsiniz..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
masaALLAH.. Onur karde$imiz ExeLance hocamizdan iLham aLmi$ :)
SaoLasin Karde$.. iLk caLi$man oLmasina rahmet baya ba$ariLi..
Devamini bekLiyoruz insaALLAH =)
Teşekkür ederim galiba bir yerlerden ilham geldi bana slayt işini sevdim :D:D:D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Actiginiz konulari ve yazdiginiz cevablari anca 10 dk icerisinde Editleye bilirsiniz. Bu süre dolduktan sonra editleyemessiniz ve gerektiginde editlemeleri icin Modlara özel mesajla bildirirsiniz..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin

Actiginiz konulari ve yazdiginiz cevablari anca 10 dk icerisinde Editleye bilirsiniz. Bu süre dolduktan sonra editleyemessiniz ve gerektiginde editlemeleri icin Modlara özel mesajla bildirirsiniz..

bunu biliyorum ama olmasa daha iyi olmaz mı diyorum ;)
illaki olomazsa olmas değil ama olsa iyi olur diyorum hepsi bu :rolleyes:

Üst Alt