Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmaz mı.. forumun nobetçi çaycısı konuşuyor az birazdan bi bardak servistedir
çay dediğin de zaten yüreği şen, yüreği geniş, yüreği güzele ikram edilir
Oyyy ArorA birde çaylaaar diye bir nara attın mı bu iş tamamdırtamam tamam sustum çayımı içeyim en iyisi,şekerleri alabilirsin,çünkü ben tatlıyım zaten
göl o şekercim MOgan Gölü kıyısı karıştırma ortalığı Allah Allah.. cıx dedim çabuk yataaa bakem yarın okulun dersin neyin yokmu senin hııı dicem o olacak şimdi
a ah kuru iftira ne katcam.. ona bişe katmadan da karışık zaten istifa ediyorum arkadaş bi teşekkür eden yok aline gönlüne sağlık diyen yok sade şikayet sade şikayet sizi ağırlıyanda kabahat kavecilik oynalamak, ev sahipliii buraya kadarmış derdinize yanın geçmiş ola
a ah kuru iftira ne katcam.. ona bişe katmadan da karışık zaten istifa ediyorum arkadaş bi teşekkür eden yok aline gönlüne sağlık diyen yok sade şikayet sade şikayet sizi ağırlıyanda kabahat kavecilik oynalamak, ev sahipliii buraya kadarmış derdinize yanın geçmiş ola
Belli oluyordu icine bisey katmadigin Hihi
Aaa oyle olurmu hic canim sen uzulme.. senin caylarin kahvelerin olmassa buralarda kim bize ev sahipligi kahve cay yapacak bak sen olmadan olmaz
Ellerine kollarina saglik ellerin dert gormesim can ..bak simdi zindanda bende uzuluruz sen askla muhabbetle yola yani cayciliga devam et