BURAYA TIKLAYARAK ÖGRENEBİLİRSİN CANIM NASIL İNDİRİLDİGİNİ
K KAMELYAM YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ağu 2005 Mesajlar 460 Aldığı Beğeniler 2 12 Eyl 2005 #12 Orjinal Yazarı ŞEVVAL kamelyam kız allah canını almasın sende mi görmedinneyse biz canlı gördük ya ona şükür görmeyenler baksın dimi Genişletmek için tıkla ... AMİN CANIM EVET ÇOK ŞÜKÜR BURDA YASAYIP GÖRMEMEK AYIP OLURDU YAW AMA SENİN PC KALDIRIRSA BAK KIZ ÇOK METHETTİLER BAK BEN GÖREMİYOM DİYE SENDE GÖRMİCEM FALAN DEME
Orjinal Yazarı ŞEVVAL kamelyam kız allah canını almasın sende mi görmedinneyse biz canlı gördük ya ona şükür görmeyenler baksın dimi Genişletmek için tıkla ... AMİN CANIM EVET ÇOK ŞÜKÜR BURDA YASAYIP GÖRMEMEK AYIP OLURDU YAW AMA SENİN PC KALDIRIRSA BAK KIZ ÇOK METHETTİLER BAK BEN GÖREMİYOM DİYE SENDE GÖRMİCEM FALAN DEME
U Ubeydullah YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 71 Aldığı Beğeniler 0 13 Eyl 2005 #13 Selamun aleyküm Vallaha süper bir sey ellerinize yüreginize saglik. Paylasim icin cok cok tesekkür ederim. Selamlar saygilar...
Selamun aleyküm Vallaha süper bir sey ellerinize yüreginize saglik. Paylasim icin cok cok tesekkür ederim. Selamlar saygilar...
K KAMELYAM YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ağu 2005 Mesajlar 460 Aldığı Beğeniler 2 13 Eyl 2005 #14 VE ALEYKÜM SELAAM RİCA EDERİM BEGENDİGİNİZE SEVİNDİM..