Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
]Acilara inat bir cigliktir benim suskunlugum...
.. ve sorgunun ötesinde sorulmuslugun ifadesinde bir cevaptir suskunlugum....
Susuyorsam anla gözlerimde saklidir sonsuzlugum.yuregıne saglık allah razı olsun

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Suskun Yüreğime Sessiz Kelimeler Dökülür Şimdi....Dost Olur Bana Yalnızlığım....

Bir Umut Olsun İsterim Düşen Her Yağmur Tanesi...Suskun Yüreğim Olsun Çığlığın İfadesi...
Aslında Susmanında Bir Dili Vardı Dinlemesini Bilenlere...Bir Yalnızlığı...Bir Sevgiyi Belki de Bir Acıyı Anlatırdı Suskunluğum...

Yalancı Kelimeler Arasında Kendine Ayrı Bir Yer Buldu Suskunluğum...Sakladığı Sonsuz Manaları Gözlere Yükledi Sonsuzluğum...Ve Bir Acı Oldu Yüreğimde "O"nsuzluğum....

İçim Üşüyor Şimdi "Son"ların Soğuk Diyarında...Yüreğim Dayanamıyor Ayrılık Yıllarına...Suskunluğum Taşıyor Umutlarımı Vuslat Yollarına...
Bir Ses Olmak İstiyorum Ama Duyulmuyor Sahte Sözler Arasında...Ve Yine Bana Kalıyor Yalnızlığım ve Suskunluğum...

Şimdi Bir Yaprak Tanesinde Taşınır Benliğim...Göz Yaşlarımı Yüklenir Bulutlar...Umulmaz ve Unutulmazları Yaşarken Yüreğim, Çarpar Gözlerime Kıyısız Dalgalar...Neler Yaşanır Gönüllerinde ve Ne Dünyalar Saklıdır O Suskun Yüreklerinde....

Bilirmisiniz Siz...Suskunluk Çoğu Kez Ardında Yılları Saklar...Yaşanmışlığın Verdiği Sessizliktir Suskunluk...Ölümün Gözlerde Yansımasıdır...
Kimbilir Belki de Ölüm Sessizliğinin Son Provasıdır Suskunluk.....

Yaşamlar Sunuldu İnsanlara....Öldürdü Onlar Yaşamlarını...Ve Ne Acıdır ki Yaşadıklarını Sandılar....Sözler Sunuldu Dillerine...Ama Yalanlara Sarıldılar...Ve de Başardıklarını Sandılar....

Sevdalar Sunuldu Hislerine...Ama Onlar Kilit Vurdular Gönüllerine...İşte Bu Gönüllere Cevaptır Suskunluğum...
Hani Yürekler Kanatıldı Hep...Acıtıldı ve Küstürüldü Sevdalar...Umutla Bakan Bakışlara Savruldu Yalan Dünyalar...Yollarımıza Kondu Hep Dikenler....

Bundandır Yolculuğum...Acılara İnat Bir Çığlıktır Benim Suskunluğum....

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Konu tekrari tesekkürler bacim.

Üst Alt