Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Edirneyi de ekliyorum gezilecek yerler listesine
Konuya yorumları eklerken bir kardeşimizin yorumu dikkatimi çekti
Neyi arasanız onu bulursunuz ...:alkis:
Aynen öyle ;
Vakti zamanında memleketten biri İstanbula gelir
dönüşte anlatır aman efendim İstanbul İslamın kalesi din orada yaşanıyor
dersinki dünyadaki en iyi hocalar alimler orada
Sonrasında başka birisi gider İstanbula
dönüşte ohooo der İstanbul tamamen raydan çıkmış
fuhuş , kumar gırla dersin bu şehirde hiçmi müslüman yok.
Dinleyenler şaşırır , yahu bu nasıl olur biri böyle dedi biri böyle.
İçlerinde bilge olan kişi derki
kim neyi aradıysa onu buldu ...

Rabbim ziyaretinizi mübarek eylesin kardeşim ...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ssofi kardeş güzelijm bursamıza gelmişsiniz. sitede önceki zamanlarda elimizden geldiği kadarıyla yayınlamışdık ama görülmeden anlaşılmıyo o güzellikler maalesef. Bambaşka bir yerdir bursa evliyalar şehri die boşa dememişller..

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
doğu. güneydoğu ve iç andolu bölgesini tamamini 2002 yılında gezdim..........çok güzel yerler... imkanalr nisbetinde erkesin gezmesini tavsiye ederim...ama marmaar bçlgesine hiç gitmedim...büyük şehir korkum var kaybolurum diye gitmedim...ama nedense konyada kaybolmadım.........sağol kardeş........

yenidendoğuş ailesiiiiiiiiiiiiiiii ordu fatsayı unutmayınız davetlimsiniz ona göre....fatsada çok güzeldir bakınız ona göre.................... sizleri KARADENİZE BEKLİYORUM...özellikle fatsaya...........

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yaşayanlardan aldığım bilgiler doğrultusunda;Bursanın evliyaları celalli evliyalarmış kabul etmedikleri kişiler ayak basamazmış oraya, abdesttiz gezilmesinden hiç hoşnut olmazlarmış ve 700.000 evliya varmış bursa şehrinde.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Yaşayanlardan aldığım bilgiler doğrultusunda;Bursanın evliyaları celalli evliyalarmış kabul etmedikleri kişiler ayak basamazmış oraya, abdesttiz gezilmesinden hiç hoşnut olmazlarmış ve 700.000 evliya varmış bursa şehrinde.

Elhamdülillah böyle bir şehirde bulunuyoruz...Allah kıymet bilenlerden eylesin...

Fatsalı abi...Karadenizi unutmuş değiliz...Ordu'nunda az methini duymadık..Çok güzel bir şeir olduğunu gidenlerden dinleriz...Daha yenilerdede bir gelin uğurladık oraya...:)Yeşil ile mavinin buluşma yerini kimm görmek istemez:)İnşallah kısmet olur bir gün...

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
Ulu Cami de sabah namazının huzurunu seviyorum...
bursayı seviyorum..
istanbuldada Eyüp Cami ni sabah namazında yer bulamamak insanın içine derin bir huzur vermekte..

nimet

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
:p selamunaleykim ben nimet nasılsın güzel kardeşim

nimet

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
ölüm yetişmeden yetiş tövbeye ateş eritmeden yetiş tövbeye ellerini uzat benim şehime

_İNARA_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
gezip gördüğüm biçok şehir arasında en beğendiğim Bursa oldu.. tam yaşanılacak şehir diye düşünüyorum
tavsiye ederim..

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Güzel Bursayı yeniden ziyaret etmek nasip oldu . Cancağızımla birlikte güzel bir ziyaret oldu . Bende Bursa sevenlerdenim .

Üst Alt