- Aldığı Beğeniler
- 2
Orjinal Yazarı Can U Can
artıkın 4:30 da sahura kalkıyoıuz o zmaan teheccüd kılıyorum.. lütfen 4: 30 dan evvel aramayın beni.. eslem ok seni de 3 te uyandırmayız..
tamam anlaşılmıştır

Orjinal Yazarı Can U Can
artıkın 4:30 da sahura kalkıyoıuz o zmaan teheccüd kılıyorum.. lütfen 4: 30 dan evvel aramayın beni.. eslem ok seni de 3 te uyandırmayız..

SEVGİLİ KARDEŞLERİM KAÇ GÜNDÜR BU KONUYLA İLGİLİ YAZI YAZAN YOK,HAYROLA.Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Arkadaşlar böyle bir forumda bir ço unuz uzun süredir islam kardeşli i duygularıyla birliktelik yaşayan arkadşlarsınız...
Gün geliyor dertlerinizi hüzünlerinizi paylaşırken gün geliyor en mutlu anlarınıza ortak ediyorsunuz kardeşinizi...Gün geliyor Allah ve Rasulü ile dertleniyor gün geliyor bir güzellikle beraber sürdürüyorsunuz hayatınızı...
Zira tüm Müslümanlar kardeştir düsturu ilahisi ile çıkmaya karar verdik ve çıktık bu yola inş...
Dostluklarımız arkadaşlarımız Allah ve Rasulü için de ilse bize vakit kaybından başka birşey kazadırmayacaktır bu beraberlik.İsterim ki beraber dertlenelim Rabbimizi,dertsiz olanlarımızın da-kendi nefsimedir-dertlenmesini sa layalım...
Ve bu vesileyle bir teheccüd zinciri oluşturalım,erkekler erkeklerle bayan arkadaşlarımız da kendi aralarında bir zincirleme yapalım ve geceleri teheccüde kaldıralım.Zira bir kişinin kalkması yeterli olur ki di erlerini uyandırsın inş.
Rıza-yı ilahi gecenin kutlu sessizli inde saklıdır inş.dostlar,e er sizce de uygun olursa inş.zincirin ilk halkası olmak isteyen-erkek-arkadaşlarımızdan biri özelden cep.tel.no yu bildirsin ve onu uyandırmakla vazifeli olayım...
Ve o da bir başka birini....
Siyah Yıldızlar= ?
HEY SİZ TECCÜDE KALKALIM VE KALDIRALIM KAMPANYASINA KATILAN ARKADAŞLAR NE OLDU,YORULDUNUZMU YOKSA.YORULDUYSANIZ BİLELİM,DEVAM EDİYORSA BİZİMDE HABERİMİZ OLSUN.(NOT; amacım konuyu gündemde tutmak