- Aldığı Beğeniler
- 0
Orjinal Yazarı ExELaNcE
sadece kurtlar vadisini izlerim...
gerisini hiç izlemem diyebilirim...
Aynen.....
Orjinal Yazarı ExELaNcE
sadece kurtlar vadisini izlerim...
gerisini hiç izlemem diyebilirim...
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Haberleri dinlemeyi tercih ederim. Gerçi hep iç karartan haberler ama ne yapalım gündem işte geri kalamıyorsun.. Bunun yanısıra Ekonomi programlarını takip ediyorum. Mesela NTV de yayınlanan EKO-DİALOG programını kaçırmam .

Hayr ola ne demek yürek varsa bu yürek işimi oluyor yani sen tam izlememişsin galiba Türkiye gündemini çaktırmadan yayınlayan bir dizi senaryo tamamıyla güncel yaşanmış ve yaşanmakta olan olaylar aktarılıyor tabi filme çekicilik katmak içinde bir özenti olsun diye mafyacılık da var.....ama unutma ki mafya'yı mafya yapıp kullanan da Devlettir ......bu yürekle açıklanacak başk neyini bekliyordun anlamadım dogrusu Şevval.... 8)Orjinal Yazarı ŞEVVAL
şu kurtlar vadisini de bir erkekler izliyo hene anlarsınız o diziden hiç anlamam yani...savaşlar falan ..acaba erkeklerde mafyaya özentimi var?merak ettim ..öle bir hayatı mı yaşamak istiyorsunuz erkekelr size soruyorum
lütfen cvplayın..(yürek varsa
)
Orjinal Yazarı eslem
ben sinamaya bayılırım hele bide korku yada gerilim oldumu süper kurtlarıda izlerdimde artık eski çekicili ini kaybetdi i için izlemiyorum..
he bide arada sırada tartışma programlarını izlerim ama kavgalı gürültülü şöyle ba ırmalar ça ırmalar oldumu izlerim![]()