Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Hafta içi çalıştı ım için; akşamları dizi izliyorum.Hafta sonu ise dini içerikli programlar.Çünkü baya fazla veriliyor.Ve güzel programlar.Bilgisayarın yeri başka,tv nin yeri başka.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
keşke aynı anda 2 seçenek seçebilseydik ?(

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bende genelde haberleri dinlerim bazen hoşum giderse sinema vekurtlar vadisini

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Haberleri dinlemeyi tercih ederim. Gerçi hep iç karartan haberler ama ne yapalım gündem işte geri kalamıyorsun.. Bunun yanısıra Ekonomi programlarını takip ediyorum. Mesela NTV de yayınlanan EKO-DİALOG programını kaçırmam .

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Haberleri dinlemeyi tercih ederim. Gerçi hep iç karartan haberler ama ne yapalım gündem işte geri kalamıyorsun.. Bunun yanısıra Ekonomi programlarını takip ediyorum. Mesela NTV de yayınlanan EKO-DİALOG programını kaçırmam .

maşallah kardeşim :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
şu kurtlar vadisini de bir erkekler izliyo he:)ne anlarsınız o diziden hiç anlamam yani...savaşlar falan ..acaba erkeklerde mafyaya özentimi var?merak ettim ..öle bir hayatı mı yaşamak istiyorsunuz erkekelr size soruyorum:)lütfen cvplayın..(yürek varsa:))

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ben sinamaya bayılırım hele bide korku yada gerilim oldumu süper kurtlarıda izlerdimde artık eski çekicili ini kaybetdi i için izlemiyorum..

he bide arada sırada tartışma programlarını izlerim ama kavgalı gürültülü şöyle ba ırmalar ça ırmalar oldumu izlerim :D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
şu kurtlar vadisini de bir erkekler izliyo he:)ne anlarsınız o diziden hiç anlamam yani...savaşlar falan ..acaba erkeklerde mafyaya özentimi var?merak ettim ..öle bir hayatı mı yaşamak istiyorsunuz erkekelr size soruyorum:)lütfen cvplayın..(yürek varsa:))
Hayr ola ne demek yürek varsa bu yürek işimi oluyor yani sen tam izlememişsin galiba Türkiye gündemini çaktırmadan yayınlayan bir dizi senaryo tamamıyla güncel yaşanmış ve yaşanmakta olan olaylar aktarılıyor tabi filme çekicilik katmak içinde bir özenti olsun diye mafyacılık da var.....ama unutma ki mafya'yı mafya yapıp kullanan da Devlettir ......bu yürekle açıklanacak başk neyini bekliyordun anlamadım dogrusu Şevval.... 8)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı eslem
ben sinamaya bayılırım hele bide korku yada gerilim oldumu süper kurtlarıda izlerdimde artık eski çekicili ini kaybetdi i için izlemiyorum..

he bide arada sırada tartışma programlarını izlerim ama kavgalı gürültülü şöyle ba ırmalar ça ırmalar oldumu izlerim :D

Tv de zamanım varsa korku filmlerini severim ama şimdi o kadar da korkulacak filim yayınlamıyorlar...

Spor ve Haberler.....İslamın tartışıldıgı bütün Programlara bakarım ..
ama dogrusu şöyle kafaya yatan dogru dürüst bir kanal bulamadım... 8)

Üst Alt