Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
24 saatte yapıla bilecek bütün herşeyi mesela bana bayhan'dan öyle deli gibi esme'yi söyle derdim djasdhfjkahdf o yıllar ne yıllardı beee

ŞekerliSu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,098
Duvar için alçı isterdim anca kapanır arada ki mesafe????????????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
ha bu asansörmüş ben 24 saatin kaldı ne istersin anladım :D asansörde şarkı söyletmem :D sadfsdfsdf
asansörde kalsam büyük ihtimal sakinleştiren kişi ben olacaktım uzun vadeli ölmeme yeteneğim var şekil a'da görüldüğü üzere 30 küsür senedir ölmedim yaşıyorum hala djkashfgsjgfh
senden susmanı istiyorum pikaçççu sus artık sus geveze çok konuşuyon asansör bile illallah etti

ŞekerliSu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,098
Ben konuşursam asansör 2 saate açılır valla daha isteyeyim biraz o tarafta kal ışığımı engelliyorsun ????????????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
elektirikler gitmiş asansörde bir umut ışık gördüğünü sanan kişiye yardım etmem lazım.. bende kal o dedeye gitme beyaz ışığı boşver bende kal şekerli su

ŞekerliSu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,098
Telefon Işığı var daha bu yaşta aksakallı gelmez bana onu tatile yolladım????????????
Dışardan isteyecegim koli bandı 2 oldu????????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
telefonda yok varsay niye insanların hep telefonu varmış gibi olması gerekiyormuş gibi düşünülüyor anlamıyorum hfjksdhjkfh yok kardeşim telefon melefon dkjahdkfhkh

senden usulca sessizce ölmeni istiyorum lan kljhsgkjshgh

Üst Alt