Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
O giderse üç şeyi özlerim :D

Ayna ve Nunla sohbetini ve yazılarını okumayı .

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Üç şey demişsin ama iki şey yazmışsın sevgili Uhibbu .. Ayna ve Nun ikisi toplamda bir şey ederler çünkü .. :Smiley (6): ( kaçç EkSen )

Foruma ısınmamda vesile olan " hah işte niyeti halis " dediğim seviyeli samimiyetini özlerim ..

Nar çiçeğini henüz tanımıyorum ama illa ki özlenecek kişilerdendir ..

Nar Çiçeği

HaziraN KardeleniM

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Üç şey demişsin ama iki şey yazmışsın sevgili Uhibbu .. Ayna ve Nun ikisi toplamda bir şey ederler çünkü .. :Smiley (6): ( kaçç EkSen )

Foruma ısınmamda vesile olan " hah işte niyeti halis " dediğim seviyeli samimiyetini özlerim ..

Nar çiçeğini henüz tanımıyorum ama illa ki özlenecek kişilerdendir ..

eksen seninle tanışmaktan sohbete geçemedik yahu ben muhibbi :) bu da yeni nickim:)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
eksen seninle tanışmaktan sohbete geçemedik yahu ben muhibbi :) bu da yeni nickim:)

İyi yapmışsın nikini değiştirmekle ama ALLAH aşkına artık bi değişiklik yaptığında beni bi dürt be mübarek .. Bu kaçıncı tongaya düşüşüm :) Hayır o değil Nun' a alay konusu olacağım senin yüzünden ..
Ben bu Muhibbinin beni şaşırtışlarını bile özlerim :)

ARora ; Bana hala nikinin anlamını açıklamayışını ve gizemini merak etmeyi de özlerim ..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
:hihi:

Allah razı olsun hakkımdaki düşüncen için.

Nar çiçeğinin yeni olduğu belli
benim varlığıma yokluğuma denk gelmemiş olmalı.

Eksenin foruma kattığı güzelliği özlerim.

Üst Alt