• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Özgün Konu

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Gazeteyi bıraktım abla kapı altına ne zaman okursan artık :gulver:

hey Allahım ya:) harbiden öyle bir instagram hesabı varmı acaba bakayım birara:)
@uhibbu ben bir çok kadından daha güzel yemek yaparım buna eminim:) hatta gelsin @Beste yarışalım:)
Meydan okunduu duyduk duymadık demeyinn :çekiç::çekiç:
allah seni bildiği gibi yapsın bula bula bu ironi dalga diye attığım resimimi buldum traş öncesi kendimi saldığım cücüklü resimi :cautious: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::kkk::kkk::kkk::kkk:
Çok aradım ???? hepsi fitti ????

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Screenshot_20220419-235931_Gallery.jpg

@Cheerful diye bi çiçek vardı bi zamanlar sesi hala kulağımda

200.gif

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
1650404046814.png

bak ben samimi bişi diycem bişi farkettim duygusal işe yönelim konusunda bu dediğim şey... şimdi ben böyle klavye başında 5 10 dakikalık bir sürede bişiler yazıp yeşillik konu paylaşımı olsun diye paylaşıyorum ya... ciddiyeti 1 satırda vardır diğerleri goygoyum'sudur hani birbirini bağlayan kelimeler cümlelerdir.. çok iğne deliğine sığacak ip tipinde değildir...

şimdi bu yukarıdaki resim afiş olmuş mesela hani çok önemli birisi gibi göstermiş.. yazar demek ne demek ya çağ açan çağ kapatanların adına bir fikri olması birşeyleri edebiyatla anlatması halka aktarması demek kırmadan dökmeden ama iğneyi batırarak yada okşayarak... hoş o konud iddam yok ama bu resim üzerinde bu şekilde verdiğim isimleri görünce ... beni ister istemez bir ciddiyete davet ediyor... bakmayın siz işin goygoyun'dayım ama şuan mesela yönelim olarak okşuyor bu konu beni.. ego değil ama önemsendiğini falan hissediyorsun demekki diyorsun okunuyor bir kaale alınma durumu var.. hani bunu şey anlamayın büyütmüyorum okunduğundan değil tabi burası ramazan eğlencesine bir aktivite bu konu ama ben o duyguyu söylemek istedim...
bu köşe yazarları edebiyatçı' ların sorumluluk ları nedirki yazar geçer derdim.. iş öyle olmuyor sadece yazı yazınca burda basit konuda şuan onu farkettim bir an... belki bunlar yazı olarak yazdıklarım bişi ifade etmez nota üzerinde rap olarak işlesem daha anlaşılır ne demek istediğim sözle okumak başkadır.. bunlar çok önemli yazılar değil.. ama işte önemliymiş gibi bişey oldu... oldu işte bişiler aman neyse

Üst Alt