Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
karde$Ler Lütfen bu konu aLtinda tarti$ma oLayi (tabiiki herhangi ba$ka konu aLtindada) oLmasin.. Lütfen birazda oLsa yaziLanLari anLamaya caLi$aLim hep birLikte... konu kaynayip muhabbet konusuna dönü$mesin..

özeL mesajLar bazi su-i istimaLLer doLayisiyLa kapatiLdiki ekip oLarak dogru bir karar oLduguna inaniyoruz.. ve bunu degi$tirmeyi dü$ünmüyoruz...
Onur karde$imiz cok güzeL bir ek program kurdu sitemizeki Yardim Masasindan her türLü (site iLe aLakaLi) sorunLari bize biLdirebiLiyorsunuz ve bizde yardimci oLmaya caLi$iyoruz...

NOT: konudaki bazi mesajLar siLinmi$tir..

seLametLe...

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bencede güzel olmuş......eferim ufaklik...baand aöğret dedim bu işi öğretmedin alacan olsun borcum olmasın.......... iyi düşünmüşsünüz...chat gibi kulalananalr vardi özel mesaji ii olmuş....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
bencede güzel olmuş......eferim ufaklik...baand aöğret dedim bu işi öğretmedin alacan olsun borcum olmasın.......... iyi düşünmüşsünüz...chat gibi kulalananalr vardi özel mesaji ii olmuş....

Sen iste yeter "amca" :p

Ama biraz geç kaldın gibi geliyor. :hehehe:

lamelif

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Sayın semerkand,
Site yönetiminize defaatle mail yazdım. Ben siteniz kullanıcısı değilim. Bir meselem var, sitenizle ilgili ve hukuki. Eğer size cevap yazabilme şansına erişebilirsem, 2 dakika istişare edip çıkıcam. İnternet sapığı, çet manyağı filan değilim, temin ederim. Bir çare lütfen. Bana mailiniz mesajlarsanız, oraya yazayım. Bu böyle kör dövüşü gibi birşey. Çok istirham ediyorum. Hayati bir mevzuda bu site yönetimi ile görüşebilmeliyim. Dualarımla...

lamelif

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Sayın site yönetimi, ya da Sayın Semerkand,
Lütfen,
Mail adresimi mi vereyim alenen.
İvedi bir mesele, istirham ediyorum.

lamelif

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Yardımcı olalım diyorsunuz da, cevap yazamıyorum, yetkim yok imiş. Ne yapmalıyım peki?

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yardımcı olalım diyorsunuz da, cevap yazamıyorum, yetkim yok imiş. Ne yapmalıyım peki?

Konudaki ilk mesajı okuyup gerekenleri yapsanız çoktan irtibata geçmiş olurduk. Kayıt olduğunuz adrese mail gönderiyorum.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
onur bu arkadaşa ben dün yardım ettim işi halledildi.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Onur kardeşim büyüklere özel bölümün şifresini rica ediyorum sizden teşekkürler..

Üst Alt