Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von *perwerder*
Orjinal Yazarı Habibemsin
haklisin kardesim ama teknoloji denen seyde gelismis...

tenolojide kul yapısı......

Abla .... Allah(cc)'ın hesabı ile Kulun hesabı bir olmuyor ..... :) =) =)ama

O halde Namazlarinida Kul yapisina uymadan kilman gerekli kardesim..
Allahin insanlara vermis oldugu bu teknolojiye güvenmiyorsan namazlarini kilarken nasil güveniyorsun?
Kimse 5 vakit arabistani aramiyor herhalde günes dogudumu bizim teknolojiye güvenmiyoruz diye ama neden bayramda bu cabaya düsülüyor?
Bediuzzaman hazretleri dahi gönül rahatligi ile teknolojiye güvenmiste bizler nasil güvenmeyiz?
Benim kanaatimce bu takvim ve hilal meselesi sadece icimize sokulmus bir fitnedir ve bizlerde kapilmis gidiyoruz...

muzdelife

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von *perwerder*
haklisin kardesim ama teknoloji denen seyde gelismis...

tenolojide kul yapısı......

Abla .... Allah(cc)'ın hesabı ile Kulun hesabı bir olmuyor ..... :) =) =)ama

O halde Namazlarinida Kul yapisina uymadan kilman gerekli kardesim..
Allahin insanlara vermis oldugu bu teknolojiye güvenmiyorsan namazlarini kilarken nasil güveniyorsun?
Kimse 5 vakit arabistani aramiyor herhalde günes dogudumu bizim teknolojiye güvenmiyoruz diye ama neden bayramda bu cabaya düsülüyor?
Bediuzzaman hazretleri dahi gönül rahatligi ile teknolojiye güvenmiste bizler nasil güvenmeyiz?
Benim kanaatimce bu takvim ve hilal meselesi sadece icimize sokulmus bir fitnedir ve bizlerde kapilmis gidiyoruz...

bende böyle düşünüyorum..

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Kendimi bildim bileli hep Arablar bizden farklı tarihlerde Başlamışlardır Ramazan ayına bundaki hikmet ne aramıza ayrılık tohumu ekmeyemi çalışılıyor.Bütün İslam alemi ülkeleri ayrı olsada Dinleri birdir Hakk(c.c.)'ı da bir bilir.Öyleyse

Niye Bütün İslam Alemi Aynı anda Ramazana Başlamıyor niye aynı anda iftar etmiyor ..Mesele Derin..

Allah(c.c.) akıbetimizi hayr etsin.

Bayramımız Mübarek olsun..

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bu ayrışımlar oluyor hep.

Hangisi dogru şimdi ?(

Bana görede bugün arefe yarın bayram.

Buarada herkesin bayramı mubarek olsun :)

Üst Alt