Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
ArorA,diğer arkadaşlara yok mu hakkım olan bu pastaları vermem ona göre hadi pamuk eller mutfağa:)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Anaaamm bu konuya ne olmuş böyle.. neden yazılan mesajlar konu açanın asıl konu mesajından bile üstte olmuş ??? :(

Rao

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
offf offf gerçekte olsada yesek :D :D

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
offffffff yaaa ben onları istiyorum ama :( :( harika gözüküyorlar özellikle pastalar ellerine sağlık .....

canın sağolsun bi postada sen için olurhem de gönülle olur o olur ne gam çok çok kargoların tamamı bizim deriz :-; :D
Onurlandım teşekkür ederim beğenilmesi mutlu etti. gözlerine şenlik dedim bende ama bunu kaytarmak için demedim hee anadoluluca harbice dedim gitti :gul:

Sonunda actin konuyu :) hayirli olsun diyeyim oncelikle.. Guzel ve renkli konu olacak :D cani pasta ceken bunlara bakarak gozu ve gonlu doyar :D
Evet anladim canim :D ben bosuna demedim o sozleri dimi yani.. MasALLAH son gaz devam et dedik sende masALLAH guzel sonuclar elde etmissin :) Gozume giriyorsun afferin sana ;) hem sendeki isigi gorunce teklifi bekletmeyeyim diye dusundum:D
Hebside cok guzel gorunuyor...Tadida guzelmi arora :p
Hem bu guzel pastalari kesmeye kim kiyar ya susu bozulur :D

eveeett sonunda arkadan itişli motor kullandım cicim markasıda N-G :Roflol:
kızım gözüne girerimde nası oturacam orda ben üç oda bi salondan aşaasına kapı aralamıyorum diyem sana :D :D
evet güzel göründüklerinde herkes hemfikir sanırım ...daaaa tadı nasıl diye sorman aynı derece temkine sahipmi emin değilim canım hehe
benim mutfak deneyimlerim tamaamen deneysele dayalı yani kimin elinde ne zaman bum :D işte orası belli diil güvenmemekte temkin adına fayda olabilebiler :hihi:

Şaka bir yana,Hamdolsun tadlarıda emin ol görüntülerinden aşağı kalmıyor teşekkür ederim Güzelcim.. beğeniler herdaim onur kabul ettiğim kategoridendir ben için.. mutlu edildim mutlu edilirsiniz inş diye dualıyorum cümlenize özellikle sen kitap yayıncıma :p :gul:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
ArorA,diğer arkadaşlara yok mu hakkım olan bu pastaları vermem ona göre hadi pamuk eller mutfağa:)

:-O :-O Zaten o pastaların bu tepkiyi alacağı kesinkes belliydi :hihi::D :hihi:

hakkın.. hımmm.. çok eminiz yani :hihi: sen daha teşekkür bile etmemişsin eline sağlık kanki bile dememişsin yahu nası hak oluyo de bakem..sen hakkını kaybettin o oldu demedi deme :ucancadi::D:D
Hem de benim pastadan ne çıkcaa belli olmaya da bilir güvenmemeyi tercih edebilirsin :Roflol:

offf offf gerçekte olsada yesek :D :D

onlar tadımlık diil canımcım görümlük.. yüz görümlüü almadanda her isteyene vermiyos ..beşi biyerdeyi kap gel durum bak nası lehine işliyo gör :D :D

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Ben tatlıya tatlı demem tadını bilmedikçe
nereden biliyoruz ki belkide göründükleri kadar tatlı değillerdir ... :Smiley (74):

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
bilmedikçe ?... yok artık :hihi:

alıntılamasaydınız tatmadıkça olarak düzenleyebilirdim :Smiley (74):

bilemiyoruz zaten efenim ben bi yaptığımı ikilemiyen bi deneysel mutfak yöntemi kullanıyorum çünki :-; :D:D

bu ikilememenin aynı kararı tutturamamakla alakası yoksa iyi bir yöntem :Smiley (74):
açıkçası daha daha orginallerinide görmüştüm
bir tatlısever olarak konunun takipçisi olacağım :yemek:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
alıntılamasaydınız tatmadıkça olarak düzenleyebilirdim :Smiley (74):
mesele değil efenim cevabısım yine aynı olurdu :p :D

bu ikilememenin aynı kararı tutturamamakla alakası yoksa iyi bir yöntem :Smiley (74):
açıkçası daha daha orginallerinide görmüştüm
bir tatlısever olarak konunun takipçisi olacağım :yemek:
yöntemimin iyi olduğunu deneyenler aynel yakin dillendiriyorlar artıkın bilmem ben onların doğrucusuyum :Smiley (74):(ıslık korosum)
daha orijinallerini görmüş olmaklığınızdan ötürü ne mutlu size ..(niye size demek zorunda hissediyosam sen desem mahzuru olmaz sanırım... he mi ? )daha orijinallerini sevdiğinizden gördüyseniz ne mutlu ama,yok değilden gördüyseniz işte okısım yaş olur derdinize yanın şekli bir durum vukuu bulur gibi gibi ( en pençiklisinden ıslık korosu)

şaka bir yana ..konumun takipte olması onurumdur teşkk lerimle bende dahasını ekleyeceğimi dillendiriyorum (el sallama nesnelerinden bissürü adet)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzel görünüyorlar kardesim ellerine saglik eyvAllah
Selam ve Dualarimla......

Üst Alt